Trustpilot
Tilbud
(8) anmeldelser

Paddle-board - 120 kg - sort/gul - sæt inkl. paddel, sæde og tilbehør

3.999,00 kr. 4.299,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10230128

|

Model: GR-SPB375

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. torsdag 16. maj
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
3.999,00 kr.
3+
5%
3.799,05 kr.
5+
10%
3.599,10 kr.
Hovedfunktioner
  • 120 kg maks. brugervægt
  • Rutsjesikker gummimåtte, bærehåndtag og fodline
  • Robust konstruktion af slidstærkt PVC med havskum-mønster
  • Letvægtigt padlebræt der er hurtig at oppumpe og tømme for luft
  • inkl. paddel og lappegrej
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

GARANTI

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.1

Baseret på 8 karaktergivninger

Sorter efter :

for 10 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Flot bord! Kajak mulighed er fantastisk!

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Sweden

Fremragende produkt

Meget tilfreds med nøjagtigheden af pakken og hurtig levering. SUP syntes at være fremragende i vandet (bruger det hovedsageligt i farvande i Østersøens øhav). Rigtig god sporing selvfølgelig og rimelig god hastighed! Masser af plads til at sidde og fylde poserne. Padler den hovedsageligt i kajakstil, siddende på knæene. Jeg har ikke fundet det bekvemt for mig den annoncerede "kajakmulighed" (med dæksel fjernet). Men det er min personlige præference, på ingen måde et dropback! Vandet klemmer lidt mellem dækning og vægge (i SUP-tilstand) over de længere ture. Men det er ikke så slemt. Alt i alt er dette en meget god SUP med imponerende egenskaber og egenskaber, fundet perfekt til mig selv til at rejse mellem øer i vores skærgård (med rimelig afstand mellem hinanden, f.eks. op til 1000 m hop). Mange tak GymRex og Expondo!

Vis den originale anmeldelse

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Multifunktionelt SUP board

Testet på polske Kashubia søer og floder. Det tiltrak andres opmærksomhed med udseende og funktionalitet. God kvalitet, stabil og nem svømning i både stående og siddende. Let at bruge, enkelt kammer at pumpe, let vægt sammenlignet med konkurrencebrætter. Jeg kan anbefale at købe, hvis nogen leder efter et lignende produkt, inklusive kajakmulighed. En bemærkning, afhængigt af måden at bruge den på, for at bevare stabiliteten, mens du står eller sidder, skal du sørge for at puste sædet og boardet korrekt op = 15psi. Med mindre luft kan den falde sammen, mens den står eller tage på vand, når den sidder.

Vis den originale anmeldelse

for 10 måneder siden Offentliggjort på Expondo Czech Republic

Helt ideel, jeg bruger den på søen og mest som kajak 💣👍

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo Czech Republic

2v1

Jeg er tilfreds, jeg rider på søer med roligt vand i Tjekkiet, jeg bruger den primært som kajak. Pravé kan også bære to personer 85 + 55 kg. Godt køb, flere mennesker har allerede spurgt mig, hvor jeg købte produktet til den pris. Tak. PS jeg skulle reparere pumpen, det sorte hjul (klap) dukkede op, reparation ca. 5 minutter)

Svar fra

Tak for din positive og konstruktive tilbagemelding. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage i vores online butik i fremtiden. Vi ønsker dig en god dag!
Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Et meget flot multifunktionelt bord.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Netherlands

Ikke godt

Jeg har købt SUP'en for et par måneder siden og brugt den en del gange efterhånden. Jeg må sige, at jeg er utilfreds med produktet. At bruge det som en SUP er utroligt ubehageligt. Du skal enten stå meget smalt (høj risiko for at falde) eller på kanterne af den separate oppustelige del og SUP'en, hvilket er meget ubehageligt. Når du bruger den som kajak (og også som SUP), kommer der meget vand ind. Jeg læsser den ikke for meget, faktisk langt fra. Den forbliver bare ikke lige nok (du kan se, at den bøjer sig fra siden), selv når den er maks. PSI-mæssigt eller ikke er høj nok? Så stærkt ikke anbefale til en SUP. Hvis nogen, brug den kun som kajak, men ved, at du vil sidde i vand.

Svar fra

Tak for din feedback, vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og service.
Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo Norway

Dårlig kvalitet

Produktet har meget dårlig kvalitet, alt tager lang tid fra udlandet. Købte et bræt, men det kom som nyt med huller. Til sidst tog butikken bakken og fik ikke pengene tilbage.

Svar fra

Tak for at lade mig vide. Vi vil altid gerne hjælpe og forbedre, men for at gøre dette har vi brug for din støtte for at forhindre, at dette sker igen i fremtiden. Sammen vil vi klare det.
Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter