Uanset om du skal skære hønsekød, lammekød eller oksekød, er shawarma-kniv ROBOCUT R 9000 fra POTIS det perfekte køkkenredskab til din vertikalgrill. Med den elektriske shawarma-kniv kan du skære helt præcise skiver af grillspyddet i din restaurant eller grillbar.
Professionelt udstyr til grillbar
Skæretykkelsen kan efter behov indstilles fra 0 - 10 mm. Shawarma-kniven er af sikkerhedsgrunde udstyret med en særlig beskyttelsesafskærmning. Med en hastighed på 8500 omdrejninger i minuttet kan du hurtigt og præcist skære grillmaden fra spyddet.
Denne kebabkniv har et ergonomisk greb og ligger godt i hånden. Den leveres inkl. knivblad til forskellig slags grillkød. Knivbladet måler 80 mm i diameter. Shawarma-kniven er af sikkerhedsgrunde udstyret med en særlig beskyttelsesafskærmning.
Opvasken af kniven er legende let så man kan leve op til restaurationsbranchens hygiejnekrav. Stik knivens hoved ned i en opvaskebalje med varmt vand og sulfo. Tryk på knappen og lad den køre i ca. 30 sek. Gentag derefter processen med koldt vand uden sulfo. Så er kniven vasket op.