Trustpilot
(2) anmeldelser

Nachos-varmer - 109 W - LED RGB-belysning

1.899,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10010735

|

Model: RCNW-1L

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 24. maj
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
1.899,00 kr.
3+
5%
1.804,05 kr.
5+
10%
1.709,10 kr.
Hovedfunktioner
  • fjernbetjent LED RGB-lys med 16 farver og mange lyseffekter
  • perfekt til en bred vifte af arrangementer og lokationer
  • nem at rengøre takket være kabinet fremstillet af rustfrit stål og hærdet glas
  • effektivt 100 W varmeelement opvarmer snacks ved 65 ° C
  • velegnet til nachos, popcorn og peanuts
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

GARANTI

Karaktergivninger og anmeldelser


4.5

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 8 dage siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

fungerer godt og ser godt ud

Så købte denne og en ostevarmer for at tilføje til vores opstart for fyldte nachos. Jeg havde tænkt mig at købe den billigere og bare skifte pære, men da jeg bestilte, var den udsolgt. Dette er den samme enhed bare med en flerfarvet LED-lampe, som billederne for at sige fungerer rigtig godt. Enheden varmer ok op. Har ikke prøvet det med en fuld ladning nachos endnu, men jeg tror, du bliver nødt til at grave fra bunden for at sikre, at du får det varmeste, men det er naturen af alle disse typer enheder. Scoopet er som andre har sagt lidt til den billige side. Jeg er personligt ikke fan af metalscoops, da de kan ridse, så en plastik en ville være bedre. Toplåget passer ikke på en positiv måde og hviler bare på plads og kan nemt bankes eller justeres forkert, men gør sit arbejde, det kunne bare være lidt bedre med et mere positivt engagement. Hvis jeg kunne lave en forbedring af designet, ville det være at tilføje transportspærrer til dørene for at forhindre dem i at åbne sig, når de er på farten. En elastiksnor må klare mig her. Må sige, at leveringsprocessen med expondo er en leg. Ankom faktisk tidligere end forventet. Med FedEx-leveringsopdateringer hele tiden. Dette er min tredje gang, jeg køber fra disse fyre, og hver gang det har været en uges foranstaltning at håndtere dem. Generelt meget tilfreds med enheden, og den ser også ud som en del af LED-belysningen. Jeg troede ikke, jeg kunne lide den grønne farvede POS, men nu ser jeg den, foretrækker jeg den frem for den røde.

Vis den originale anmeldelse

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Czech Republic

Design, størrelse, forarbejdning og funktionalitet meget god. Fin bearbejdning af belysning. Kablet kunne være længere, skovlen med i pakken er af dårligere kvalitet.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter