Brugte
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20310005

|

Model: JS 500

Brugt Aquaphor vandfilterkande - 2,8 l

kr 519.00 kr 629.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Hygiejnisk mikrofiltrering gennem hulfibermembran fjerner skadelige stoffer ned til 0,1 µm
  • Effektiv, batteridrevet mikropumpe med en filtreringsevne på 1 l/min. Det indbyggede batteri oplades med en smartphone via USB-tilslutningen
  • Miljøvenlig – 100% filtrering af kemikalier. BPA-fri kande
  • Samlet volumen på 2,8 l heraf 1,4 l klar til ophældning
  • Filteret skal udskiftes efter 500 l. Indikatorlamperne giver besked når det er på tide at skifte filter, og oplade batteriet

PRODUKTBESKRIVELSE

Vandkande med filter giver optimalt drikkevand uden kemikalier og skadelige stoffer

Denne Aquaphor vandfilterkande J. SHMIDT 500 er udstyret med et Aqualen® -filter der renser vandet for skadelige stoffer ned til en partikelstørrelse på 0,1 µm. Således bliver ikke kun tungmetaller som bly, kobber og kviksølv frafiltreret, men også bakterier, klor, pollen og andre skadelige stoffer. Denne kande med filter har en samlet volumen på 2,8 l og er perfekt til familier med spædbørn og allergikere. Men også te- og kaffeelskere der ønsker godt vand at brygge på. Ligeledes er denne vandkande med filter ideel til grillbarer, caféer, hoteller og gæsteværelser.

Moderne kande med filter og USB-tilslutning

I modsætning til en almindelig kulfilterkande har denne Aquaphor-kande et filter af Aqualen-fibre der virkningsfuldt reducerer mængden af skadelige stoffer. Denne teknologi muliggør en fin filtrering helt ned til en partikelstørrelse på 0,1 µm - det er 800 gange mindre end størrelsen på et gennemsnitligt menneskehår. Resultatet er optimalt drikkevand uden bestanddele af klor, tungmetaller, bakterier, organiske stoffer eller fenol. Det færdigfiltrerede vand er 100% kemikaliefrit og klar til ophældning i den BPA-fri plastkande.

Denne vandfilterkande tilhører den nyeste generation af køkkentilbehør. 1 l vand filtreres på blot 1 minut. Dette gøres muligt af en mikropumpe der forsynes med strøm via det indbyggede batteri. Batteriet kan man oplade med en mobiltelefon via USB-tilslutningen. Når det er på tide at lade batteriet op, får man besked på indikatorlampen. Ligeledes giver en indikatorlampe besked når det er på tide at skifte filter efter 500 l.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL