Brugte
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20260283

|

Model: STAR_SEAT_31

Brugt Sort kontorstol - kunstlæderryglæn - 100 kg

kr 1,199.00 kr 1,399.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Bekvem skrivebordsstol af de bedste materialer
  • Ergonomisk stol med justerbart ryglæn. Sædet tilpasser sig i formen så man sidder perfekt
  • Perfekt stol til kontor eller hjemmearbejde
  • Elegant og moderne kontorstol med vippefunktion
  • Letløbende hjul så man kan køre rundt, sidde mere varieret og sundere

PRODUKTBESKRIVELSE

Drejelig kontorstol med nylonhjul

Hvis man har skrivebords- og skærmarbejde, er det vigtigt med en sund siddeposition. På denne kontorstol kan du sidde bekvemt dagen lang. Den sorte kontorstol fra Fromm & Starck er drejelig, stabil og ekstra magelig. Se Fromm & Starcks store udvalg af kontormøbler.

Skrivebordsstol til kontoret fra Fromm & Starck

Denne kontorstol er fremstillet af de bedste materialer med henblik på at være sund for ryggen. Både ryglænet og sædet er af elastisk materiale som tilpasser sig kroppens form. Det let svungne ryglæn understøtter den nederste del af ryggen og forebygger ryglidelser. Siddehøjden kan indstilles manuelt med gastrykfjederen. I denne ergonomiske kontorstol er det ikke noget problem at sidde i timevis.

Denne skrivebordsstol har en maks. bæreevne på 100 kg. Stolen står stabilt på de fem metalfødder med hjul. På hjulene er stolen legende let at skubbe fra et kontor til et andet.

Stolen er elegant designet af de bedste materialer. Det neutrale, tilbageholdende design passer ind i ethvert kontormiljø.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL