Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 13 13 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater

Varemærket Goldbrunn forhandler førsteklasses smelteovne og smeltedigler af grafit til konkurrencedygtige priser. Produkterne er udviklet til professionel brug men kan takket være deres brugervenlighed fint anvendes af alle. Goldbrunn går aldrig på kompromis med kvalitet. Hvis du ønsker generel information om smeltning af ædelmetal, så kan du f.eks. besøge vores blog.

Goldbrunn: kvalitet til konkurrencedygtige priser
Goldbrunn benytter i produktfremstillingen altid omhyggeligt forarbejdede førsteklasses materialer. Goldbrunn har mange års erfaring i at designe og fremstille innovative smelteovne. Goldbrunn anvender nyeste teknologi igennem hele produktionsprocessen.
Med smelteovnene kan du smelte guld, sølv og kobber og hælde over i en ny form. Mængden af guld, sølv og kobber er afhængig af de forskellige smelteovnsmodeller. Apparaterne er ekstra robuste og ergonomisk korrekte at betjene. Dette er en af grundene til at så mange brugere foretrækker Goldbrunn.
I designet af smelteovnene lægger Goldbrunn vægt på en smelteproces der kører automatisk. Dette sikrer såvel brugervenlighed som en bedre udnyttelse af arbejdstiden. Da smelteovnene er enkle at betjene, og da de ikke skal overvåges hele tiden, får man frie hænder til at udføre andre arbejdsopgaver samtidig.
Høj kvalitet til billige priser kombineres med hos Goldbrunn med miljøhensyn. Goldbrunn garanterer en miljøvenlig produktion og anvender hertil de nyeste teknologiske fremskridt.

Med Goldbrunn er du på den sikre side
Udover at producere smelteovne og tilbehør hertil har Goldbrunn specialiseret sig i produktionen af vakuumtørreskabe med forskellig watt. Disse er beregnet til professionel brug, f.eks. i forskningsinstitutioner, laboratorier og universiteter. Indersiden af vakuumtørreskabene består af førsteklasses anodiseret rustfrit stål og er derfor legende let at gøre ren.
God kundeservice er i højsædet hos Goldbrunn som har mange års erfaring heri. Der er en tæt og direkte kommunikation til både den produktansvarlige og selve fabrikken. Vi kan derfor hurtigt og nemt videresende evt. spørgsmål til de relevante og ansvarlige medarbejdere.
Alle produkter af mærket Goldbrunn er kvalitetstestede. Vores udvalg af smelteovne og vakuumtørreskabe kombinerer mange års erfaring med nyeste teknik, ekspertise og førsteklasses materialer.
Med Goldbrunn er du garanteret et førsteklasses produkt.
For yderligere oplysninger, se vores PDF-katalog.