Brugte

Vare: EX20090224

|

Model: HT-GP-800W-3200

Brugt Havepumpe - 800 W - 3,2 m³/t - 3,8 bar - plast

DKK 708.88 DKK 876.49
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Kraftig 800 W-pumpe der har en løftehøjde på op til 38 m, og kan suge ned til en dybde på 8 m
  • Kan pumpe op til 3,2 m³pr. time
  • Kan bruges som grundvandspumpe, regnvandspumpe og spildevandspumpe. Universel G1"-standardtilslutning
  • Miljøvenlig - reducerer vandforbruget og sparer på vandregningen samtidig
  • Let at transportere med den lave egenvægt og det ergonomiske bærehåndtag

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig havepumpe til regnvand, spildevand og grundvand

Med denne havepumpe HT-GP-800W-3200 fra hillvert kan du forsyne din have, gård eller dit hus med regn-, spilde- eller grundvand. Den stærke pumpe har 800 W og kan pumpe vand fra brønde, cisterner eller bække og dermed sænke forbruget af postevand.

Effektiv havevanding med havepumpe fra hillvert

Denne havepumpe kan pumpe rent og smudset vand til dit kolonihavehus, hus eller have. Det er også muligt at tømme eller fylde en swimmingpool eller et børnebassin med pumpen. Med en pumpekapacitet på 3,2 m³ i timen, kan du hurtigt vande et bed, en græsplæne, mark eller eng. Det er også muligt at forsyne en højtryksrenser med spildevand så man undgår at bruge dyrt ledningsvand til dette formål. Med en standardtilslutning på G1" kan pumpen kobles til mange forskellige slags apparater.

Med en løftehøjde på 38 m klarer havepumpen også en oversvømmet kælder eller et regnvandsbassin. Havepumpen kan suge ned til en dybde på 8 m. Motoren med 800 W arbejder støjsvagt med kun 85 dB.

Hillvert har med denne havepumpe lagt stor vægt på en robust konstruktion. Tænd/sluk-knappen er beskyttet mod vand. Kabinettet, pumpehovedet og grebet er fremstillet i robust plast der er resistent mod skidt, og kan leve op til selv de højeste krav. Med det ergonomiske bærehåndtag og den lave egenvægt er pumpen legende let at transportere.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL