Industri

Indenfor industrivirksomheder skal man altid være opmærksom på at dårligt udstyr kan betyde døden for dit firma. Fra laboratorier til byggepladser, fabrikker og guldsmede, godt industriudstyr er altid værd at investere i. Heldigvis er kvalitetsudstyret i expondo’s store varesortiment passende til ethvert budget og den enkelte kundes behov, så dine investeringer betaler sig på lang sigt. Vi er stolte af at tilbyde robust, effektivt og brugervenligt udstyr til alle brancher indenfor industrisektoren. 

Det udstyr du har brug for i det daglige arbejde 

Vi forhandler renommerede varemærker af høj kvalitet, f.eks. Steinberg Systems og Ulsonix   - varemærker som er omhyggeligt udvalgte for at leve op til kundernes høje kvalitetskrav. Hertil hører f.eks. kædetaljerne og præcisionsvægtene. Dette betyder at vores industriudstyr kan tåle at blive brugt intensivt  hver eneste dag i mange år. Vores løftegrej er konstrueret af de bedste materialer og med den mest moderne teknologi, f.eks. de stærke løftemagneter som har en ekstra høj ydeevne. Alt vores industriudstyr er konstrueret af omhyggeligt udvalgte materialer. Det er resistent mod rust og slid, og kan klare de hårde udfordringer på det arbejdssted, hvor det skal bruges. Vi tilbyder også kraftigt og pålideligt elværktøj som i kombination med vores industriudstyr kan hjælpe dig i det daglige arbejde på byggepladsen, fabrikken eller værkstedet. Vores sikkerhedsudstyr hjælper med til at beskytte arbejderne i de daglige udfordringer, mens det ergonomiske design gør værktøjet mere behageligt at anvende, også over længere tid. Og i modsætning til mange andre forhandlere af industriudstyr er vi også glade for at opfylde private kunders ønsker til hobbyværkstedet. Ligeledes kan vores grej bruges til undervisning på erhvervsskoler. 

Industriudstyr til enhver udfordring 

Uanset om du skal løfte en palle med cementblokke, eller måle det præcise indhold i et reagensglas, har du brug for det rigtige udstyr. Det har expondo! Alle dine projekter kan vi hjælpe med at udføre så godt som muligt - vores løfteudstyr er stærkt, pålideligt og slidstærkt, mens vores måleudstyr og vægte er konstrueret for at leve op til de højeste kvalitetskrav. Vi har derudover rengøringsapparater som ozongeneratorer og ultralydsrensere, som er lige anvendelige i laboratorier og hos guldsmede, der også bør tage et kig på vores smelteovne. Derudover har vores varekatalog en masse der kan opfylde lige præcis dine behov, f.eks. vores elspil 12V og kranvægte. Vi forhandler derudover reservedele når det er på tide at udskifte disse. Hvis du arbejder indenfor hotel- og restaurationsbranchen, så tag et kig i vores kategori køkkenudstyr der har topkvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Mange af vores produkter har yderligere detaljer, f.eks. vaterpas til vægtene og maks. belastningsgrænser for løfteudstyret. Det betyder at du kan finde det helt rigtige til lige netop dig. Der er ingen grund til at investere i en 3 tons kædetalje hvis du aldrig løfter mere end 600 kg. Fra lagerhaller til værksteder, produktionshaller og forhandlere, du kan finde det helt rigtige i vores kategori industri.