Trustpilot

Køl og frys

Tilbud
Hyldevogn - 150 kg - 3 hylder
MSW
(1)

Hyldevogn - 150 kg - 3 hylder

Mål (LxBxH)
76 x 46 x 95 cm
819,00 kr. 999,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING, 2-5 hverdage

Køleborde og pizzadiske på tilbud hos expondo.dk 

Leder du efter et kølebord med skuffer og køleskabe? Hos expondo kan du finde det helt rigtige udstyr til din restauration! I vores sortiment findes bl.a. en lynfryser og et kølebord med arbejdsbord i granit af høj kvalitet. Derudover har vi en pizzadisk med arbejdsbord, køleskabe og plads til GN-beholdere hvori man kan opbevare forskelligt tilbehør til pizzaen. 

På varme sommerdage er det godt med kølediske fra expondo, så madvarerne ikke fordærver. Apparaterne i kategorien køl og frys har alle et lavt strømforbrug. Se expondos kæmpe udvalg og husk at levering til Danmark er gratis. 

Kølefryseskabe til restauranter og andre travle køkkener 

En mangelfuld afkøling er den hyppigste årsag til madforgiftning. Da bakterier formerer sig hurtigst ved temperaturer mellem 10 og 60 °C, er det vigtigt at fødevarerne afkøles. Vores køleskabe kan reguleres fra 2 til 8 °C så maden opbevares ved den rigtige temperatur. 

Det er vigtigt at let fordærvelige levnedsmidler og færdigtilberedte madretter afkøles omgående. Hertil hører hakket kød og afskårne kødstykker. Kun på denne måde kan man modvirke bakteriedannelse. 

Med den individuelle temperaturregulering kan man altid finde den temperatur der passer til madvarerne. Frisk fisk skal opbevares ved en temperatur nær frysepunktet i modsætning til levende skaldyr som østers og muslinger. Sidstnævnte behøver en højere temperatur mellem 4 og 8 °C. 

Køb køleskab og fryseskab billigt hos expondo 

For at gøre det daglige køkkenarbejde nemmere, har vores køleskabe, kummefrysere og køleborde en række ekstra funktioner. Hertil tæller f.eks. en automatisk afrimningsfunktion som starter af sig selv hver 6. eller 12. driftstime. En indikatorlampe giver besked om den aktuelle stand. 

Nogle af pizzadiskene har en glasafskærmning der beskytter madvarerne mod støv og urenheder. Gennem glasset kan kunderne betragte udvalget. Da man i restaurationsbranchen ofte forbruger en stor mængde strøm, er vores apparater konstrueret for at være så energieffektive som muligt. De har et lavt strømforbrug uden at gå på kompromis med ydeevnen. 

Professionelt køleskab fra Royal Catering 

Vores billige køleskabe af mærket Royal Catering lever alle op til de nyeste tekniske standarder. De findes i forskellige former og størrelser. Måske har du overvejet en kølevitrine? Uanset om du er ved at starte din egen virksomhed indenfor restaurationsbranchen, eller har brug for nyt udstyr, kan du finde det rigtige i expondos kategori køl og frys. 

Vores produkter er fremstillet af de bedste materialer. Har du et godt stålbord og en stålvask? Materialet af rustfrit stål har glatte overflader der er lette at gøre rene, og lever op til restaurationsbranchens høje hygiejnekrav. 

Restaurantudstyr af en fortræffelig kvalitet 

Den høje kvalitet gør vores køleskabe og kølediske perfekte til professionel brug indenfor restaurationsbranchen, f.eks. på restauranter, i bagerier og som udstyr til grillbar. Fødevarer og madretter holder sig længere friskt hvis det opbevares på den rigtige køletemperatur. 

Særligt i brug og smid væk-kulturens tidsalder er det vigtigt at maden kan holde sig frisk så længe som muligt, så man undgår madspild. Derfor er køleprocessen et af de allervigtigste led i forarbejdningen af fødevarer. Alle vores køleskabe har en fuldautomatisk temperaturkontrol der sørger for, at holde temperaturen på det niveau du har valgt.