Trustpilot
Tilbud
(2) anmeldelser

Afløbsspiral - 7,5 m spirallængde

819,00 kr. 879,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10060352

|

Model: MSW-DRAIN CLEAN 7.6

Laveste pris garanteret

Lav lagerstand

Skynd dig! Der er kun få varer tilbage!

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. torsdag 2. maj
Hovedfunktioner
  • Til at rense stoppede afløb og toiletter
  • 7,5 m lang spiral med håndtag
  • Spiraldiameter 8 mm
  • Diameter (spiralhoved) 14 mm
  • Kan anvendes med håndkraft eller kabelløs skruemaskine
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.5

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 22 dage siden Offentliggjort på Expondo Germany

Højkvalitets enhed med fremragende funktioner

Jeg var i stand til at sammenligne denne enhed med en billigere en: håndværk af høj kvalitet, haptisk og visuelt solid, derfor relativt tung, men passer perfekt i hånden takket være det ergonomisk formede håndtag. Men det helt specielle er hovedet på enheden: Den har tre tumblere, en med en skrue til at låse den. Dette får spiralen til at vikle sig frem og tilbage spiralformet. Det er netop denne funktion, der gør denne enhed speciel: håndsvingets bevægelse forbliver altid under kontrol og arbejder langsomt, men bæredygtigt. Selvfølgelig kan du efter at have afmonteret sifonen skubbe spiralen med hånden, indtil der er modstand og derefter arbejde med håndsvinget. Med den anden enhed kunne man også spænde spiralen fast med en simpel skrue, men bevægelsen var ikke så kontrollerbar og derfor under kontrol. Håndtaget gled frem og tilbage og gav ikke et godt greb. Jeg synes derfor den relativt høje pris er berettiget. Det er et apparat for håndværkeren og den ambitiøse gør-det-selv-mand. (køber du billigt, køber du to gange...) Bemærk: Spiralen er ikke messingfarvet, formentlig varmgalvaniseret som alle de andre.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på ManoMano France

Lidt dyrere end de andre men virker mere robust og kvalitativ, hovedet passer godt selv i en haveslange, fjederen bagved virker robust. Bruges ikke med en boremaskine (over en lang længde synes dette svært at håndtere med elasticiteten og returdrejningsmomentet)

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter