Brugt Garageport - 2.500 x 2.125 mm - lysebrun

Leverandør: MSW | Varenummer: EX20060213 | Model: GD2500 golden oak

Normalpris: 5.882,00 DKK Du sparer: 1.176,40 DKK 4.705,60 DKK
eller

215,45 DKK /måned

Læs mere

inkl. moms og forsendelse*

Secondhand

Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Produktegenskaber

 • Mål, portåbning: 2.500 x 2.150 mm
 • Varme- og lydisolerende lag
 • Fire led
 • Slidstærk
 • Lydsvag åbning og lukning af porten

Ledhejseport med fire solide led

 

Ledhejseporten måler 2.500 x 2.125 mm og består af fire enkeltled, der er forbundet med hinanden. De er hver 535 mm høje og 40 mm tykke. Når ledhejseporten åbnes, køres de enkelte led op efter hinanden ved hjælp af fjedertrækket. Det har den fordel i forhold til en normal garageport som åbnes ved at svinge, at der er mere plads i garageindgangen.

 

Vind og vejr er enhver garageports værste fjender, derfor lægger vi stor vægt på kvalitetsmaterialer som sikrer, at stabiliteten og holdbarheden er i top. Leddenes ydersider og ender er forstærket med galvaniserede stålplader. Dermed sikrer vi at din garagedør forbliver pæn og opnår en lang levetid.

 

Herefter kommer et varme- og lydisolerende lag af polyuretan. Dine varmeomkostninger bliver holdt ned da varmen bliver i garagen og laget holder kulden ude. Ydermere beskytter porten garagen mod fugt, vind, sne, UV-stråler og larm udefra.

Førsteklasses tæt isolering

 

For at sikre garagen yderligere mod vind og vejr er garageporten udstyret med slidstærke tætninger i siderne og forneden. Tætningerne i siden giver optimal beskyttelse og isolering. Tætningen i bunden på undersiden af garageporten tilpasser sig fleksibelt eventuelle ujævnheder på jorden og sikrer således bedst mulig beskyttelse mod kulde, fugt og træk.

 

Hejseporten har en robust sideskinne, hængsler af galvaniseret stål og ruller af holdbart kunststof. Alle disse materialer sikrer porten en lang levetid ved dagligt brug. Porten er meget lydsvag og let at rulle op og kører ved hjælp af et kædetræk som er både let at bruge og montere.

 

Sikkerhedsafdækninger på hængsler og sideplader giver både et flot finish og beskytter samtidigt mod at nogen kommer til skade. Garageporten er udfærdiget i et moderne design og den lysebrune farve passer til alle facader.

Produktegenskaber

 • Pladbesparende portåbning med lille vippeområde på grund af fire led
 • Varme- og lydisolerende lag af polyuretan
 • Skinner og sidehængsler af galvaniseret stål
 • Elegant lysebrunt design passer til alle facader
 • Remme og ruller sorger for lydsvag åbning og lukning af porten

Rabat: 20%

Garageport - 2,500 x 2,125 mm - lysebrun

Garageportene fra MSW er den optimale løsning til din garage. Med ledhejseporten GD2500 lysebrun kan du udnytte pladsen i din garage praktisk og effektivt. Porten består af store enkeltelementer (led) som er sat sammen med hængsler i galvaniseret stål.

Model
GD2500 lysebrun
Varenummer
6213
Stand
Brugt
Mål, portåbning
2,500 x 2,125 mm
Mål, portramme
2,550 x 2,140 mm
Farve
lysebrun
Overflade
Træfinish
Højde (led)
535 mm
Tykkelse (led)
40 mm
Materiale, isolering
Polyurethan
Materiale, føringsskinner
Galvaniseret stål
Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vægt
85,9 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
255 x 60 x 18 cm
Forsendelsesvægt
93 kg
Leveringsoversigt
 • Garageport GD2500 lysebrun
 • Tilbehør til montering
 • Brugsanvisning

Skal jeg købe alt muligt udstyr for at montere garageporten?

Nej, alt tilbehør til montering medfølger. Hvis du skal bruge en motor, kan du enten købe en på vores hjemmeside eller du kan købe en garageport med medfølgende motor.

Jeg leder efter en garageport med en god isolering. Min nuværende garageport er ikke godt isoleret og som følge heraf har jeg høje varmeomkostninger. Kan I anbefale denne garageport?

Denne garageport består af flere led med lyd- og varmeisolering som er forstærket i siderne og forneden, den er derfor yderst velegnet til at begrænse varmeforburget.

Vær den første til at skrive en produktanmeldelseGiv bedømmelse
Bedømmelser kommer efter en godkendelsesprocedure på hjemmesiden

De med * markerede felter er obligatoriske.