Brugte

Vare: EX20061329

|

Model: MSW-ETT-42

Brugt Motor-justeringsværktøj - Opel - til 1.0 og 1.2 l

DKK 149.00 DKK 179.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Kompatibelt med forskellige bilmodeller af mærket Opel
  • Autoværktøj der passer perfekt i formen til motordelene på 1.0 og 1.2 liter-motorer
  • Modstandsdygtigt og holdbart materiale af stål
  • Specialværktøj der reducerer slid på motordelene til et minimum
  • Inkl. praktisk kuffert til transport og opbevaring

PRODUKTBESKRIVELSE

Professionelt autoværktøj til indstilling af motoren

Skal du reparere en Opel-motor med 1.0 eller 1.2 l er det perfekt med dette professionelle motorjusteringsværktøj MSW-ETT-42 fra MSW, din ekspert indenfor autoværktøj. Specialværktøjet kan bruges til udskiftning af taktkæden, af- og påmontering af knastakslen samt justering af synkroniseringen i motoren så alt kører i takt.

Låseværktøj til Opel fra MSW

Med dette taktkæde-værktøj kan man udføre selv komplicerede reparationsopgaver på div. bilmodeller af mærket Opel som Astra, Corsa eller Agila med 1.0 eller 1.2 I-motor. Det professionelle autoværktøj er i sin pasform perfekt afstemt til hver enkelt motordel og er derfor nemt at bruge. Specialværktøjet er den nemmeste og mest effektive metode til at blokere og justere motoren. Med standardværktøj risikerer man at slide unødigt på motoren eller at automekanikeren selv kommer til skade. Men med dette autoværktøj fra MSW slider man minimalt på motoren og er selv på den sikre side.

I dette sæt autoværktøj medfølger en fiksering til knastakslen, en låsepind til krumtapakslen, en knastaksellineal og to strammerullestifter. Værktøjssættet er fremstillet af holdbart og modstandsdygtigt stål. Værktøjet kan holde i mange år og bør ikke mangle på det professionelle autoværksted eller i hobbygaragen.

Det komplette knastaksel-værktøj leveres i en praktisk kuffert af robust plast, hvor hvert stykke værktøj har sin egen plads. Den kompakte kuffert optager ikke unødig plads på værkstedet. Og med hjælp af det praktiske håndtag, lader kufferten sig også bekvemt medtage på kundebesøg.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL