Brugte

Vare: EX20040392

|

Model: PHYSA MUNICH BLACK

Brugt Arbejdsstol - mm - 150 kg - Sort

DKK 1,599.00 DKK 1,899.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Komfortabel behandlerstol der støtter lænden
  • Fod med 5 letløbende gummihjul der kan drejes 360°
  • Nem højdejustering af sædet fra 48 til 62 cm med gastrykfjeder
  • Elegant og tidløst design
  • Bæreevne op til 150 kg

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant arbejdsstol med hjul PHYSA MUNICH BLACK

Denne arbejdsstol PHYSA MUNICH BLACK fra physa er beregnet til klinikbrug hvor behandleren sidder ned og arbejder. Stolen henvender sig f.eks. til kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, makeupartister, mikropigmentister, stylister, spa- og wellnessudbydere. Arbejdsstolen er fremstillet af førsteklasses materialer i et elegant design. Der er tale om en ergonomisk arbejdsstol der støtter lænden, så man hele tiden får en afslappet rygholdning

Bekvem behandlerstol til klinikbrug

Sædet på denne arbejdsstol med hjul måler 46 x 43,2 cm. Stolen er fremstillet af de bedste kvalitetsmaterialer der lever op til en høj standard. Fyldet af skumgummi er blødt og formbestandigt så man også sidder behageligt over et længere tidsrum. Ryglænet har ligeledes skumgummifyld og støtter lænden, så man får en afslappet holdning i ryggen, hvilet er en fordel ved længerevarende arbejde.

Højden på denne behandlerstol kan justeres fra 48 til 62 cm med gastrykfjederen der styres med et håndtag på sædet. Den rigtige højde er vigtig for ryggens sundhed. Gastrykfjederen giver en behagelig affjedring i sædet og gør at sædet kan hæves, og sænkes nemt og bekvemt.

De anvendte materialer er legende lette at rengøre. Betrækket på ryglænet og sædet er støv- og vandafvisende. Stolen er derfor perfekt hvis man arbejder med væsker eller i støvede omgivelser. Arbejdsstolen er udstyret med en fod med 5 letløbende hjul som bevæger sig støjsvagt henover gulvet.

Denne arbejdsstol med hjul er stabilt konstrueret og har en høj bærekapacitet på 150 kg. Det stilsikre design og den sorte farve gør stolen tidløs således at den passer ind i ethvert klinikmiljø.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL