Brugte

Vare: EX20040486

|

Model: PHY-FP-7

Brugt Fodpedal - til 3 motorer

DKK 519.00 DKK 629.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Styr din behandlerbriks eller fodplejestol med de tre pedaler
  • 8-pin stik der er kompatibelt med et væld af forskellige apparater
  • Det elastiske kabel måler 3 m
  • Indstil din behandlerbriks med fødderne, så har du begge hænder fri samtidig
  • Materiale af plast (PA66) og 33% fiberglas

PRODUKTBESKRIVELSE

Nem justering af behandlerbriksen med fodpedal fra physa

Med fodpedal PHY-FP-7 fra physa kan man indstille sin behandlerbriks eller fodplejestol med pedalkraft og dermed have begge hænder fri samtidig. Med fodpedalen undgår du at anstrenge dig unødigt. Fodpedalen letter det daglige arbejde hos kosmetologen, i massagesalonen, spa-badet og wellness-hotellet.

Hav begge hænder fri samtidig

Denne fodpedal er beregnet til en behandlerbriks, massagebriks eller fodplejestol med en 8-PIN-tilslutning. Med pedalen indstilles behandlerbriksen legende let på bare et øjeblik. Kablet har en lang rækkevidde på 3 m. Den rigtige indstilling af behandlerbriksen er nødvendig for at patienten kan ligge så behageligt som muligt. Du kan justere på behandlerbriksen med fødderne så du har begge hænder fri til patienten. En fodpedal gør et ellers anstrengende justeringarbejde lettere, og skåner din ryg som behandler.

Fodpedalen er konstrueret af solide materialer af plast (PA 66) og fiberglas som kan tåle at blive brugt hver eneste dag. Kablet er fast indbygget i pedalen og sørger for en sikker drift. Pedalen er kompakt designet så den ikke optager for meget plads i salonen.

TEKNISKE DETALJER