(5) Anmeldelse

Vare: EX10040368

|

Model: PHY-CMS-13 SILVER

Makeupspejl med lys - rammeløst - 14 LED - firkantet - højttaler

kr 2,599.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Optimalt lys fra 14 lamper anbragt med samme afstand og en udstrålingsvinkel på 120°
  • energibesparende LED-lamper med 3 W og en levetid på op til 10.000 timer
  • naturlig lystilførsel med 6.400 kelvin og et farvegengivelsesindeks på CRI 80
  • indbygget stikdåse, USB-indgang og Bluetooth-højttaler
  • Nemt at montere på den medfølgende fod eller væggen
  • Stilfuldt design i Hollywood-stil

PRODUKTBESKRIVELSE

Makeupspejl med lys - rammeløst - 14 LED – firkantet - højttaler

Professionelt makeupspejl med lys PHY-CMS-13 SILVER fra physa. Makeupspejlet er ideelt til skønheds- og frisørsaloner samt til kunstnere på bagsceneområder inden optræden. Dette sminkespejl sørger for optimalt lys til at lægge grundsminke, makeup og sætte håret. Et førsteklasses makeupspejl der også kan anvendes som teaterspejl.

Professionelt sminkespejl til kunstnere på bagsceneområde

Dette kosmetikspejl har 14 lamper indbygget der hver har en styrke på 3 watt, og sørger for en behagelig, jævn belysning. Med en farvetemperatur på 6.400 kelvin svarer det til normalt sollys hvilket giver de bedste forhold til at lægge makeup og frisere.

Dette hollywood-spejl leveres inkl. LED-lamper med en levetid på op til 10.000 timer. Af sikkerhedsgrunde har lysstoffet en ringe temperaturudvikling og UV-stråling. Du kan regulere lysstyrken på den trinløse drejeknap. Hvis du f.eks. har brug for ekstra lys til detaljearbejde, kan du øge lysstyrken.

I spejlets kabinet af poleret rustfrit stål er indbygget en nyttig stikdåse til føntørrer, glattejern, barbermaskine o.l. Derudover forefindes et USB-stik til smartphone og tabletcomputer. Denne model har også en Bluetooth-højttaler så du kan tilslutte en afspiller, og høre dit yndlingsmusik. Lydstyrken reguleres på et touchdisplay på spejlet.

Dette makeup-spejl leveres inkl. fod hvorpå det kan stilles sikkert på ethvert underlag. Makeupspejlet er nemt at transportere til det arrangement hvor det skal bruges. Det er også muligt at hænge makeup-spejlet op på væggen. Når makeupspejlet bliver tændt, går der mindre end et halvt sekund før det lyser.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 5 karaktergivninger

01.06.2023

En tant que photographe, j'attendais ce miroir depuis très très longtemps ... et enfin, il est arrivé à mon studio, mes clientes en sont folles ... juste parfait, la lumière, la grande surface, le son ... tout est incroyable !!!

01.06.2023

Very fast delivery. Excellent product. Easy to assemble and very happy with quality and standard.

01.06.2023

Fikk speilet mitt igår og det er det perfekte sminkespeilet jeg har lett etter i flere år. Den er utrolig fin og fungerer akkurat som den skal. Ingen feil eller skade på varen og rask levering. Helt fantastisk!

01.06.2023

Det er den mest perfekte speilet jeg noen gang har eid og er drømmespeilet. Rask levering og ingen skader på den. Helt perfekt! Kjøp via klarna.

01.06.2023

Vi har det siste året kjøpt to sminkespeil til våre tenåringer. Vi er veldig fornøyd med produktene, og veldig fornøyd med firmaets kundeservice. Anbefaler! :-)