Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 54 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 3

Isolerings- og flamingoskærere til jeres byggefirma

ProBauteam er et tysk traditionsfirma der er ekspert indenfor isolerings- og flamingoskærere. Produkterne er kendetegnet ved deres høje skærepræcision, udsøgte robusthed og nemme betjening. Takket være disse egenskaber kombineret med en konkurrencedygtig pris er apparaterne og tilbehøret interessante for alle slags firmaer indenfor bygge- og anlægsbranchen.

Letvægtigt og solidt værktøj til perfekte snit

For effektivt og fagligt korrekt at skære byggemateriale, isoleringsmateriale, flamingo og tovværk anbefales kniv med varmetråd og isoleringskniv. ProBauteam tilbyder et passende værktøj til alle opgavetyper: Udover stationære varmetrådsskærere som Easycutter indeholder sortimentet mobilt værktøj som Styrocutter samt varmeknive med specialklinger og tilbehør hertil.

Særligt når det drejer sig om detaljearbejde er flamingoskærer Styrocutter ideel. Det lette værktøj med klinge er et godt supplement til de stationære skæreapparater. Den slanke konstruktion gør det muligt at komme til selv hvor pladsen er begrænset. Med ekstrakklingerne som f.eks. radiuskniven kan man legende let lave huller til at anbringe monteringscylindere i isolerede facader. Og takket være stikdåse-kniven og de forskellige halvrunde eller kantede knive kan man udarbejde kabel- eller rørindlejringer i isoleringsplader af f.eks. ekspanderet polystyren og ekstruderet polystyren. Alle opgaver i forbindelse med bygningsisolering kan udføres effektivt og nøjagtigt.

Kvalitet og innovativ tænkning på vejen til succes

ProBauteam står for innovative løsninger og kvalitet til moderne byggefirmaer. Alle produkter fra varmeskærere til flamingoskærere samt tilbehøret udfærdiges i overensstemmelse med de høje kvalitetsstandarder på de europæiske markeder. Streng kontrol fra produktionsbegyndelsen til den endelige forsendelse sikrer en høj kvalitetsstandard såvel som langtidsholdbare og præcise produkter.