(1) Bedømmelse

Vare: EX10210050

|

Model: GAZELLE 1.1

Flamingoskærer - 160 W - 1.070 mm / 310 mm - med stander

kr 2,599.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Rene snitkanter i isoleringsmaterialet med en skærelængde på 1.070 mm og en skæredybde på 310 mm
  • Varmeskærer til flamingo med høj præcision takket være føringsskinner, målestreger og justerbar skæredybde
  • Beskyttet mod dårligt vejr i henhold til kapslingsklasse IP68
  • Slankt og letvægtigt design der er nemt at transportere
  • Leveres inkl. 5 stk. varmetråd til flamingo af nikkel-kobber-kromlegering
  • Sikker stander der også kan bruges på et stillads

PRODUKTBESKRIVELSE

Professionel flamingoskærer inkl. stander

Flamingoskæreren GAZELLE 1.1 fra Pro Bauteam er den perfekte varmtrådsskærer til isolerings- og renoveringsarbejde samt bygningsrestaurering af mellemstore og større objekter. Opnå millimeterpræcis tilskæring af isoleringsplader af flamingo, styrodur eller polystyren. Med en skærelængde på op til 1.070 mm og en skæredybde på op til 310 mm skærer trådskæreren GAZELLE 1.1 uden problemer selv store isoleringsplader. På den stabile stander kan flamingoskæreren placeres op ad en mur eller på et stillads.

Varmeskærer til flamingo GAZELLE fra Pro Bauteams store udvalg af værktøj

Hvordan skærer man flamingo? Det gør man med denne flamingoskærer som er legende let at betjene. En flamingoskærer kaldes også polystyren-skærer og styroporskærer. Tryk på knappen og den effektive 160-watt-transformer opvarmer skæretråden på få sekunder og giver mulighed for vedvarende drift efter behov. Under skæreprocessen glider en varmetråd til flamingo langs føringsskinnen gennem isoleringsmaterialet, så der opstår lige, glatte og rene snit. Takket være føringsskinnerne, målestregerne og den justerbare skæredybde er det muligt at arbejde millimeterpræcist.

Flamingoskæreren kan også bruges udendørs, f.eks. på en byggeplads, selv under barske vejrforhold. Transformeren med kapslingsklasse IP68 er vandtæt – regn og fugt har ingen chance for at trænge ind. Derudover har flamingoskærer GAZELLE en lav egenvægt der gør den nem at transportere rundt. Efter ønske kan flamingoskæreren monteres på et bord. Den kan også stilles på den stabile stander, op ad en mur eller på et stillads.

Flamingoskæreren leveres inkl. 5 stk. varmetråd til flamingo i en nikkel-kobber-kromlegering. Dette materiale er særligt resistent imod rust og kan tåle høje temperaturer. En varmekniv til flamingo har brug for en høj temperatur for at glide gennem isoleringsmaterialet som var det smør.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Treviso