Vare: EX10012860

|

Model: RCWP-12L

Æblepresser - rustfrit stål og jern - 12 l - inkl. 5 presseduge - Royal Catering

kr 1,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Rummelig - volumen på 12 l så man kan fremstille en stor portion most på en gang
  • Robust - langlivet konstruktion af rustfrit stål og jern
  • Hygiejnisk - mosten havner i opsamlingsbeholderen med udløbsrør. Herunder kan man stille en skål (ikke inkluderet i leveringsomfanget)
  • Praktisk - for at stå mere stabilt kan bundpladen monteres via de forborede skruehuller
  • Let betjening - intet strømforbrug. Glatte overflader af rustfrit stål der er lette at rengøre efter brug

PRODUKTBESKRIVELSE

Hånddrevet æblepresser af rustfrit stål til at fremstille din egen most

Denne æblepresser fra Royal Caterings køkkenudstyr er perfekt hvis du vil fremstille store mængder most uden kraftanstrengelse. Æblepresseren betjenes med håndkraft og kan også anvendes til vindruer, bær og andre frugter. Takket være den store volumen henvender denne æblepresser sig både til frugtplantager og private frugthaver.

Nyttig mostpresser til frugthaven

Denne æblepresser er fremstillet af rustfrit stål og jern som er ekstra solidt og hygiejnisk samtidig. Teknikken er den samme som for 100 år siden. Ved hjælp af spindelteknikken kan man fremstille store mængder most med et minimum af kraftanstrengelse. Saften presses helt ud af frugten. Æblepresseren har en volumen på 12 l så man kan fremstille en stor portion på en gang. Mosten havner i opsamlingsbeholderen med udløbsrør. Herfra kan det løbe videre ned i en skål (ikke inkluderet i leveringsomfanget).

Den solide bundplade af jern er udstyret med borehuller så man kan montere den fast til et underlag. Herefter kan man betjene håndtaget med fuld kraft og dermed få den maksimale saftmængde ud af frugten. Da æblepresseren fungerer ved håndkraft, kan den også anvendes udendørs uden at man er afhængig af tilslutning til strøm.

Tip: For et optimalt resultat så sørg for at anvende en pressedug i den rigtige størrelse. 5 passende presseduge er inkluderet i leveringen. Det er hurtigere at fremstille most, hvis frugten forudgående er blevet kørt igennem en frugtmølle eller frugtkværn. Disse kan bestilles i vores onlinebutik.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser