Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 2194 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 92

Yderligere informationer i printvenlig udgave finder du i vores PDF-katalog!

 

Mærket Royal Catering står for udstyr af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det alsidige produktsortiment indeholder alt fra de populære popcornmaskiner til de praktiske serveringsvogne, der hjælper med at transportere store mængder madretter og lign. hen til gæsterne. Det store produktudvalg henvender sig til både nyåbnede og allerede bestående restaurationer. Med stor ekspertise, mangeårig erfaring og nueste teknik er Royal Caterings produkter ideelle til at sætte et individuelt præg på din virksomhed.

Royal Catering - udstyr til restaurationsbranchen


Trods sin unge alder har Royal Catering formået at etablere sig som et navn indenfor udstyr til restaurationsbranchen og overbeviser med produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Takket være brugen af førsteklasses rustfrit stål og anodiseret aluminium kan du med produkterne fra Royal Catering nyde godt af højeste hygiejnestandard og en nemmere rengøring. Et eksempel er burgerpresseren der hurtigt kan gøres rent med helt almindelige rengøringsmidler. På grund af den robuste konstruktion er den ekstra solid og kan klare en daglig og ustandselig anvendelse i f.eks. en grillbar eller anden professionel restauration. Royal Caterings køkkenmaskiner anvender nyeste teknik og er sikkerhedsgodkendte. Blandt de nyttige innovationer kan nævnes kuldezoneteknikken på frituregryderne der sørger for, at fritureoliens smag ikke bliver ødelagt af forkullede grillrester fra forrige friturestegning. Overordnet er der i Royal Caterings brede sortiment af produkter til restaurationsbranchen lagt vægt på nyeste teknik, ergonomisk korrekt design samt høj pålidelighed. Et køb af køkkenudstyr fra Royal Catering vil du ikke fortryde!

Førsteklasses produkter til daglig og konstant brug


Produkterne fra Royal Catering er udviklet til professionelt brug men kan grundet den enkle betjening og store brugervenlighed også sagtens anvendes af private. Royal Catering sætter kundetilfredshed i højsædet. Kundeservicemedarbejderne sidder klar til at hjælpe dig med alle spørgsmål. Royal Catering stiller høje krav til produktionen og kvalitetskontrollen af varerne. Hvis du lægger vægt på at arbejde effektivt og samtidig overholde alle høje hygiejnekrav, så er køkkenudstyret fra Royal Catering det rigtige valg. Førsteklasses forarbejdning, høj kvalitet og et elegant design er de karakteristika, der får produkterne fra Royal Catering til at skille sig ud fra mængden. Uanset om det drejer sig om frituregryder, pølsegrill eller arbejdsborde af rustfrit stål - et blik på vores store udvalg af professionelt udstyr til restaurationsbranchen vil hurtigt overbevise om varernes topkvalitet. Kundeservice har hos Royal Catering højeste prioritet. Skulle der mod forventning opstå problemer med et produkt, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vores serviceteam vil bestræbe sig på at dit køkkenudstyr så hurtigt som muligt kommer op at køre igen. Med Royal Catering har du en kompetent samarbejdspartner når det drejer sig om køkkenudstyr til professionel og privat brug.

 

Royal Catering