Bålgryde - 7,2 liter

Varenummer: EX10011255 / Model: RCPP-8QTH

Bålgryde - 7,2 liter

 • Varenummer: EX10011255
 • Model: RCPP-8QTH
 • En del af vareudbuddet siden: 2018
 
 
 
539,00 DKK

inkl. moms og forsendelse*

Betal i op til 24 rater af 24,68 DKK med Klarna

Læs mere

Klar til forsendelse Ved bestilling og betaling indenfor de næste 9 timer og 7 minutter, gøres varen klar til afsendelse i dag.

på lager, levering ca. 2-4 hverdage

Bålgryde - 7,2 liter

Denne tunge bålgryde af støbejern RCPP-8QTH fra Royal Catering er et førsteklasses redskab til kogekunst. En støbejernsgryde til bål er lige velegnet til jævn opvarmning som varmholdelse. Bålmad kan f.eks. være suppe, gryderet, steg og grøntsager. Men tilberedning af mad over bål giver også mulighed for at bage brød, kage og friturestege. Denne støbejernsgryde til bål er udstyret med tre stabile ben så den kan placeres sikkert over gløderne eller grillkullene. Derudover medfølger en særlig låg-løfter. Udover som bålgryde kan gryden også anvendes på et almindeligt elblus, gasblus, induktion eller keramisk kogeplade. En gryde til bål kan også tåle at komme i ovnen. Som alle Royal Caterings køkkenredskaber er denne bålgryde fabrikeret i førsteklasses materialer med en ekstra lang holdbarhed.

Mad over bål - koge, stege, bage og friturestege

 

En gryde til bål kaldes også hollandsk ovn og forbinder traditionel kogekunst med moderne teknik da den udover åben ild kan stilles på elblus, gasblus, keramisk kogeplade og induktion. I støbejernsgryde til bål lykkes ikke kun suppe og gryderetter, men også f.eks. fisk og æg. Dette skyldes materialets særlige egenskaber: Støbejern giver en jævn varmefordeling og kan holde temperaturen nærmest konstant. I gryde til bål kan man derfor holde maden varm og serveringsklar over et længere tidsrum.

 

Denne langtidsholdbare støbejernsgryde til bål er takket være materialet så godt som umulig at slå i stykker. Du kan derfor tilberede mad over bål i de næste mange år frem. Før støbejernsgryden til bål tages i brug første gang, anbefaler vi at fylde 1 mm olie i gryden og opvarme til rygepunktet. Dette giver din bålgryde noget der svarer til en slip-let-belægning.

 

Denne bålgryde er designet med vægt på høj sikkerhed. Med den store og stabile bærehank kan du transportere den varme gryde med indhold. Det medfølgende låg i støbejern bidrager til at holde varmen og give en jævn varmefordeling inde i gryden. Både bålgrydens bærehåndtag og låg-løfteren er udstyret med varmeresistente spiral-håndtag hvormed du sikkert kan løfte låget og gryden. Lågløfteren kan også anvendes til andre modeller bålgryde.

 

Denne førsteklasses bålgryde har et væld af anvendelsesmuligheder. Låget af støbejern kan f.eks. vendes om og bruges som grillplade. Låget kan også bruges som fad med gløder under gryden. Bålgryden imponerer ikke mindst i kraft af de mange forskellige typer retter, man kan tilberede: langtidsstegning, kogning, svitsning og bagning af brød og kage er altsammen muligt med denne bålgryde. Med en volumen på 7,2 liter er den velegnet til 5-10 personer.

 

Denne støbejernsgryde til bål er plejelet og rengøringsvenlig hvilket gør den særligt velegnet til udendørs aktiviteter, spejderlejr og overnatning i vildmarken, hvor man måske ikke har adgang til et køkken. Når inderbelægningen trænger til vedligeholdelse, gentager I blot ovennævnte behandling, hvor man fylder olie i gryden og opvarmer til rygepunktet.

Produktegenskaber

 • Robust støbejernsgryde til bål der kan anvendes både inden- og udendørs
 • veltilberedt mad over bål takket være jævn varmefordeling i bålgryden
 • langtidsholdbart materiale af høj kvalitet
 • mange anvendelsesmuligheder: koge, langtidsstege, svitse, bage
 • plejelet støbejernsgryde med 7,2 liter volumen der er velegnet til catering, udendørs arrangementer, overnatningstur og camping

Fakta

Model
RCPP-8QTH
Stand
Ny
Materiale
støbejern
Volumen
7,2 l
Diameter
315 mm
Dybde
170 mm
Mål (LxBxH)
35 x 34 x 21,5 cm
Vægt
9 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
36 x 36 x 25 cm
Forsendelsesvægt
10,5 kg

Stor volumen på 7,2 liter til 3 - 5 personer

 

perfekt til lejrbål og ovn

 

ideel til suppe, gryderet, risotto, steg, grøntsager, etc.

Låg med kant og håndtag

inkl. låg-løfter for ekstra sikkerhed

Testet af Michał Orłowski, chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom, ligesom vores kunder

Høj stabilitet på de tre ben

Låget kan også anvendes som grillpande

 

gryden holder på varmen i lang tid

 

ideel til camping

PRO TIP

En ny bålgryde bør gives følgende behandling: Vask, tør, indsmør i olie og stil den en halv time i ovnen eller over bålet.

For at pleje bålgryden efter brug, så gnid den ind i salt, skyl den grundigt af, tør den og smør den ind i olie.

Langtidsholdbar

Fremstillet af førsteklasses, langtidsholdbart støbejern

Plejelet

inkl. praktisk hank

Jævn varmefordeling

kan også bruges over kul

Mange anvendelsesmuligheder

Tilbehør

Hver dag arbejder jeg med professionelle produkter. På denne video har jeg kvalitetstestet apparatet i alle leder og kanter. Tag et kig for at se hvordan maskinen fungerer, og hvilken model der bedst passer til dine behov. Jeg håber at tippene er nyttige, og kan hjælpe netop din virksomhed til mere succes.

Chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom

Hvilken størrelse bålgryde skal jeg vælge?

Det rigtige valg af bålgryde afhænger af hvad du skal tilberede og til hvor mange personer. Her ser du en oversigt over vores forskellige modeller: • En bålgryde med en volumen på 6 liter er ideel til at tilberede mad over bål til 3-5 personer. Bålgrydens størrelse er egnet til at stege mindre stykker kød, lave gryderet, svitse grøntsager, bage brød og kage. • En bålgryde med en volumen på 7,2 liter er ideel til at tilberede mad over bål til 5-10 personer. Det er muligt at tilberede pasta, ris eller grøntsager til det nævnte antal personer. Derudover kan bålgryden anvendes til at stege kød, fisk og fjerkræ. • Den største model bålgryde har en volumen på 10,75 liter og er beregnet til store grupper fra 10 personer og op.

Hvad skal jeg gøre inden bålgryden tages i brug første gang?

Vi anbefaler at du inden første ibrugtagning gør følgende: Hæld 1 mm olie i bålgryden og opvarm til rygepunktet. Hæld derefter olien ud og fjern det overskydende olie med et stykke køkkenrulle. Nu er bålgryden klar til brug. Denne behandling svarer til at udstyre bålgryden med noget der minder om en slip-let-belægning. Hvis indersiden med tiden bliver medtaget, reparerer du den blot ved at gentage denne oliebehandling.

 • Bålgryde RCPP-8QTH
 • Låg
 • Låg-løfter

Vær den første til at skrive en produktanmeldelseGiv bedømmelse
Bedømmelser kommer efter en godkendelsesprocedure på hjemmesiden

De med * markerede felter er obligatoriske.