Tilbud

Vare: EX10011941

|

Model: RC-BMG430

Bain marie gas - 3300 W - GN 1/3 - 0,03 bar - G30

kr 2,099.00 kr 3,199.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Professionel buffetvarmer med en kraftig effekt på 3300 W til gasflasker med et maks. tryk på 0,03 bar
  • Inkl. 6 gastrobakker GN 1/3 med en dybde på 150 mm
  • Den rigtige serveringstemperatur til mange forskellige slags madretter. Vandbadet forhindrer at maden brænder på
  • Ekstra hygiejniske, glatte overflader der er lette at gøre rene
  • Solid konstruktion af rustfrit stål og galvaniserede aluminiumsplader

PRODUKTBESKRIVELSE

Den perfekte serveringstemperatur i buffetvarmer fra Royal Catering

Bain marie gas RC-BMG430 fra Royal Catering er beregnet til at holde maden på den rette serveringstemperatur over et længere tidsrum. Madvarmeren kan f.eks. bruges til kød, fisk, grøntsager, ris, kartofler eller sovs som holdes varm på den ønskede temperatur, uden at brænde på. Madvarmeren kan bruges som catering-udstyr, restaurantudstyr, til tag selv-borde og i kantiner og cafeteriaer.

I vandbad bain marie brænder maden ikke på

Denne buffetvarmer bain marie fungerer med et vandbad som befinder sig under GN-beholderne. Hermed overføres varmen jævnt til GN-beholderne uden at maden brænder på, så madretterne kan holde sig serveringklare over et længere tidsrum.

Denne bain marie leveres inkl. 6 gastrobakker GN 1/3 med en dybde på 150 mm og tilhørende låg. Med en bain marie kan du spare tid, ikke mindst når du skal forberede et stort arrangement på hotel, restaurant og i kantine. Også andre kombinationer af GN-beholdere kan passes ind, så længe de har en dybde på 150 mm.

Det kraftige varmeelement har en effekt på 3300 W og opvarmer hurtigt vandet til den ønskede temperatur. Med drejeknappen indstilles temperaturen op til 100 °C. Denne model har en G30-tilslutning og fungerer med flaskegas (Propan-butan) med et maks. tryk på 0,03 bar.

Det gennemtænkte design og det robuste kabinet gør denne bain marie til en pålidelig buffetvarmer med et minimum af vedligeholdelse. Det førsteklasses materiale er hygiejnisk, fødevaregodkendt og brudsikkert. De glatte overflader er nemme at gøre rene. Gummifødderne sørger for en stabil stand og forhindrer ridser i bordpladen.

N.B.: Dette apparat må kun sælges i følgende lande: CZ, DK, FI, FR, BE, HU, IT, NL, NO, SE & GB.

TEKNISKE DETALJER