Brugte

Vare: EX20012794

|

Model: RCTW 7 TB

Brugt Bakkevogn - til 7 bakker - bordplade - rustfrit stål - Royal Catering

DKK 1,499.00 DKK 1,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Rummelig - plads til 7 bakker på 60 x 60 cm med en afstand på 8 cm mellem skinnerne
  • Stærk - hver skinne kan belastes med 10 kg, 80 kg samlet bæreevne
  • Professionel - let rengørligt rustfrit stål der lever op til restaurationsbranchens hygiejnekrav
  • Mobil - 4 letløbende hjul af termoplastisk gummi (TPR)
  • Holdbar - stabil konstruktion af robuste materialer

PRODUKTBESKRIVELSE

Bakkevogn til 7 bakker der skubbes ind på langs

Skal du transportere varmt bagværk? Denne bakkevogn fra Royal Catering til 7 bakker er specielt designet til professionel brug og har mange anvendelsesmuligheder. Uanset om du skal bruge den i køkken, kantine, cafeteria, på sygehus eller i bageri, hjælper denne vogn i rustfrit stål med at gøre dine arbejdsprocesser mere effektive

Kompakt stikvogn med en høj bæreevne fra Royal Catering

Den stabile konstruktion i rustfrit stål imponerer med en høj bæreevne på 10 kg pr. skinne. Bordpladen foroven måler 60 x 60 cm og har ligeledes en bærekraft på 10 kg, det giver en samlet bæreevne på 80 kg. Afstanden mellem skinnerne er 8 cm i højden. Bakkerne skubbes ind på langs. Bakkevognen er nem at transportere på de letløbende hjul af termoplastisk gummi (TPR). Beskyttelseskapperne på hjulene skåner vægge og tapet for mærker. De fire stopklodser sørger for at vognen kan parkeres sikker under af- og pålæsning. For at sikre lasten optimalt under transporten er der lodrette sikkerhedsstænger som sørger for, at bakkerne ikke rutsjer ud.

Bakkevognen er fremstillet i rustfrit stål som er ideelt til restaurationsbranchens hygiejnekrav. Overfladerne af rustfrit stål er legende lette at gøre rene. Samtidig er materialet kemisk-biologisk inert og derfor perfekt til kontakt med madvarer. Optimer arbejdsprocesserne med denne bakkevogn fra Royal Catering.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL