Brugte

Vare: EX20012416

|

Model: RC-DSD35

Brugt Destillationsapparat - rustfrit stål - 35 l - inkl. ønometer - Royal Catering

DKK 879.00 DKK 1,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Mange anvendelsesmuligheder til at destillere vand, olie og andre kemiske sammensætninger
  • Med en volumen på 35 l kan man også destillere store mængder vand
  • Konstrueret af solide kvalitetsmaterialer
  • Let rengøring takket være rustfrit stål af høj kvalitet
  • Inkl. praktisk ønometer

PRODUKTBESKRIVELSE

Effektiv destillering med RC-DSD35 fra Royal Catering

Med destillationsapparat RC-DSD35 fra Royal Catering fjernes effektivt salte, sporelementer, mikroorganismer, medicinrester, kalk, bly og andre urenheder fra vandet. Men også æteriske olier og parfume kan man fremstille med destillationsapparatet.

Kedel med 35 l volumen

Kedlen har en volumen på 35 l og kan opvarmes på forskellige måder, f.eks. på en elektrisk kogeplade eller et gasblus. Takket være en diameter på 300 mm står kedlen altid stabilt.

Apparatet leveres med alle de slanger og beholdere som er nødvendige til destilleringen. Cylinderen, forbindelserne og sien i bunden passer ind i hinanden så apparatet er let at samle. Køleslangen har en længde på 1,5 m og giver optimale resultater ved destillering af vand, æteriske olier og andre kemiske stoffer. Alt efter hvad man bruger apparatet til, kan man med ønometeret bestemme alkoholindholdet af den destillerede væske. Det rustfri stål er af høj kvalitet og lever op til de højeste hygiejnestandarder.

De glatte overflader er nemme at rengøre efter brug og apparatet kræver stort set ingen vedligeholdelse. Og med de to bærehåndtag er apparatet sikkert at løfte fra kogepladen.

TEKNISKE DETALJER