Brugt
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20012146

|

Model: RC-BC002

Brugt Flaskekøleskab - 600 l - Royal Catering - pulverlakeret stål

kr 12,699.00 kr 15,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Stor volumen på 600 l
  • Kan aflåses med den medfølgende nøgle og ekstranøgle
  • Temperaturen kan reguleres fra 2 - 10 °C
  • Hærdet dobbeltglas der isolerer, så kulden ikke slipper ud
  • Drikkevarerne præsenteres for gæsterne med en LED-belysning

PRODUKTBESKRIVELSE

Barkøleskab der kan reguleres fra 2 - 10 °C

Dette fritstående flaskekøleskab RC-BC002 fra Royal Catering er kompakt konstrueret i et elegant design. Flaskekøleskabet kan f.eks. anvendes i bar, på restaurant, tankstation, messecenter, kontor, catering og naturligvis til private arrangementer.

Præsenter drikkevarerne i flaskekøleskab fra Royal Catering

I mørkere omgivelser eller om natten sørger LED-belysningen for at køleskabet er flot oplyst, så gæsterne kan betragte udvalget. Dørene af hærdet dobbeltglas forhindrer at kulden kan slippe ud. Flaskekøleskabet kan aflåses for at beskytte mod uvedkommende adgang. Der medfølger en nøgle og en ekstranøgle.

Med en volumen på 600 l og 8 hylder med en bæreevne på 30 kg pr. hylde er køleskabet perfekt til at opbevare flasker i forskellige former og størrelser. Fødderne kan justeres for at udligne evt. ujævnheder i gulvet.

Inderskabet består af præget aluminium som er let at rengøre. Yderskabet er fremstillet af elegant pulverlakeret stål som er rustresistent. Temperaturen kan indstilles fra 2 - 10 °C.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser