Brugte

Vare: EX20012128

|

Model: RCFZ-459-1

Brugt Kummefryser - 459 l - Royal Catering

DKK 5,599.00 DKK 6,899.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Miljøvenlig - lavt strømforbrug med energimærkning F
  • Stor volumen på 459 l
  • Kurvene kan flyttes rundt så man kan organisere frysekummen, som man vil
  • Låget kan stå i opklappet position. Kan aflåses after behov
  • Trinvis regulering af temperaturen så levnedsmidlerne fryses ved den rette temperatur

PRODUKTBESKRIVELSE

Strømbesparende fryser fra Royal Catering

Kummefryser RCFZ-459-1 fra Royal Catering, din ekspert indenfor restaurantudstyr, er perfekt til at fryse og opbevare større mængder fødevarer. Med sin termostat, indenbelysning og aflåselige låg er den ideel til professionelle køkkener som f.eks. fastfoodrestauranter, snackbarer, hotelkøkkener eller cateringvirksomheder.

Effektiv, sikker og moderne kummefryser

Med sin store volumen på 459 l har denne kummefryser masser af plads til at opbevare frosne fødevarer og mad. Kummefryseren er udstyret med udtagelige kurve, så du får et bedre overblik. Kurvene giver mulighed for også at opbevare mindre varer sikkert og tilgængeligt. Fryserummet og kurvene er fremstillet af aluminium der er let at rengøre.

Kummefryserens kabinet er fremstillet af pulverlakeret stål som er solidt, og står stabilt. Låget kan aflåses så indholdet er beskyttet mod uvedkommende adgang. Låget kan stå af sig selv i opklappet position, så man har begge hænder fri. Der er belysning i frysekammeret. Denne model benytter kølemiddel R600a. Temperaturen kan indstilles trinvist fra -12 til -28 °C.

Takket være energimærkning F og en effekt på 135 W er denne fryser miljøvenlig med et lavt strømforbrug på 0,970 Kwh / 24 t. Støjniveauet ligger på 50 dB.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL