Brugte

Vare: EX20012154

|

Model: RC-HTR9WOC

Brugt Pølsegrill - 9 ruller - Royal Catering - Rustfrit stål

DKK 879.00 DKK 1,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Effektiv pølserister med hurtigtopvarmende ruller belagt med Rustfrit stål 
  • Let rengørligt kabinet af Rustfrit stål
  • Temperaturen kan reguleres i området 0 - 200 °C
  • To varmeområder med separat indstillelig temperatur. Steg og varmhold samtidig i hver sin side af grillen
  • Fedtopsamlingsbakken kan trækkes ud og tømmes efter behov

PRODUKTBESKRIVELSE

Kompakt pølserister af Rustfrit stål med 9 ruller

Pølsegrill RC-HTR9WOC fra Royal Catering kan stege og varmholde forskellige slags pølser på samme tid. Den effektive rullegrill er legende let at betjene og har en lav egenvægt. Pølsegrillen er fremstillet af solide materialer af høj kvalitet. Grillen er beregnet til professionel brug i pølsevogne, på grillbarer, restauranter, madvogne, festivalboder og tankstationer.

Rullegrill fra Royal Catering - det ideelle pølsevognsudstyr

RC-HTR9WOC er udstyret med 9 kraftige varmeruller. På ingen tid kan man tilberede op til 8 pølser. De 9 ruller er belagt med Rustfrit stål og drejer automatisk 360 grader så hver pølse bliver jævnt varmet hele vejen rundt. Temperaturen kan indstilles fra 0 - 200 °C.

De to varmeområder befinder sig forrest og bagerst på grillen. De har hver sin temperaturregulering så du kan tilberede pølser på forskellig temperatur samtidig. Under rullerne er der en fedtopsamlingsbakke. Den samler overskydende grillfedt og kan nemt tages ud og tømmes efter brug. Pølsegrillen er legende let at betjene på afbryderknappen og de to varmereguleringer. Indikatorlamperne giver besked om hvorvidt grillen er ved at varme op, eller har nået den ønskede temperatur.

Pølsegrillen er fremstillet af Rustfrit stål som er solidt, langlivet og resistent mod fysisk skade. De glatte overflader er lette at gøre rene efter brug, så du kan leve op til restaurationsbranchens strenge hygiejnekrav. Så er du klar til at servere velstegte frankfurtere og medister.

TEKNISKE DETALJER