Brugte
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20011882

|

Model: RC-WDSS6

Brugt Vindispenser - 6 flasker - rustfrit stål

kr 9,599.00 kr 11,899.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Praktisk vindispenser med plads til 6 flasker
  • Mange anvendelsesmuligheder til forskellige vine med et temperaturområde på 7 °C til 18 °C
  • Solid konstruktion med hærdede glasdøre
  • Elegant vinkøleskab af rustfrit stål præsenterer vinene for gæsterne efter alle kunstens regler
  • Overblik over den nøjagtige temperatur på LED-displayet

PRODUKTBESKRIVELSE

Den rigtige serveringstemperatur til vinene

Med denne vindispenser kan du sørge for den rigtige serveringstemperatur til dine forskellige vinsorter og en nem opskænkning. Lyset i køleskabet præsenterer vinene for gæsterne. Det robuste vinkøleskab med tappehaner er perfekt til hotel, café, restaurant, bar, vinbar eller hjemmebar.

Professionelt vinkøleskab med tappehaner fra Royal Catering

Dette vinkøleskab er beregnet til en faglig korrekt opbevaring af seks vinflasker. Temperaturen kan indstilles præcist i området 7 til 18 °C, ideelt til hvidvin, rosé og unge rødvine. På LED-displayet har man hele tiden overblik over den aktuelle temperatur. Vindispenseren sørger for en hygiejnisk og nem opskænkning af vinene, uden at man skal åbne køleskabsdøren. Mængden af ophældt vin kan indstilles melem 1 og 99 ml. Dispenseren fungerer vha. gas. En genopfyldelig gasbeholder medfølger. En yderligere fordel ved denne vindispenser er at vinene beholder deres smag og kvalitet, trods den åbne flaske, i op til 30 dage. Vinkøleskabet er belyst for at præsentere vinene for gæsterne.

Vinkøleskabet har to separate skabe med døre af hærdet glas. Køleskabsdørene åbnes og lukkes støjdæmpet. Vinkøleskabet består af rustfrit stål med plastelementer. Materialet er elegant, solidt og hygiejnisk.

Vinkøleskabet er støjsvagt i drift, svarende til en kat der spinder. Det lave støjniveau gør køleskabet ideelt til rum, hvor man opholder sig og evt. skal arbejde, såsom kontorer.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL