Trustpilot
Tilbud
(6) anmeldelser

Bryganlæg - 40 liter - 2500 W

2.599,00 kr. 3.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10010891

|

Model: RCBM-40N

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

Leveringstid ca. 2-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • Komplet udstyr til ølbrygning af rustfrit stål med manuel og automatisk modus og op til 9 indstillelige programmer
  • Automodus og hukommelse som hjælp til nybegynderen
  • Brugervenligt LCD-display til indstilling af temperatur, effekt og bryggetid
  • kraftigt 2.500 watt varmeelement der kan indstilles op til 100°C i trin af 0.1 °C
  • enkel betjening - udtagelig kornbeholder, pumpe og afløbshane.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.3

Baseret på 6 karaktergivninger

Sorter efter :

sidste år Offentliggjort på Expondo Poland

Jeg er meget tilfreds med købet.

Sammenlignet med traditionel mæskning i en gryde på et blus, er brygning i denne kedel ren fornøjelse. Kun bazooka-filteret er ineffektivt, det bliver hurtigt tilstoppet, og filtreringsmetoden efter hopning bør ændres, især ved brug af granulat. Jeg anbefaler produktet.

Svar fra

Tak for din mening. En GOD idé er det, vi holder meget af! Vi vil tage et kig på det og gøre vores bedste for at implementere det!
Vis den originale anmeldelse

for 10 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Den gør, hvad den skal!

Systemet er som i typiske Grainfather-kedler, kun billigere, jeg betragtede det som min 8. kedel (og 1 i denne kedel), men i manuel tilstand, og jeg skulle vænne mig til udstyret for at tjekke, om det gjorde, hvad det skulle at gøre, så på plussiden: - automatisk opvarmning i et bestemt tidsrum - magnetpumpen rører sig selv, takket være den opnås en højere effektivitet af malt - efter opvarmning er det nemt at tage malten ud på hylden inde i kedel og ved at hælde vand fjernes resten af mæsken, så kun skallerne efterlades - mulighed for automatisk indstilling af hele processen Ulemper: - temperaturføleren viser 2 grader lavere (det er en konstant høj temperatur, så det er nemt at justere og udgør ikke et problem) - ingen kølespiral inkluderet i sættet (det er ikke påkrævet, men det forbedrer smagen af brygget) - bazookafilteret er for kort og tilstopper nemt trods de brugte poser til humlegranuleret humle , Jeg var nødt til at hjælpe ham lidt. Samlet bedømmelse: Det er fantastisk, du behøver ikke at stå ved det, som du ville gøre ved en gryde, røre og kontrollere temperaturen, når jeg vejede den næste batch, indstiller jeg den automatiske tilstand og går og ser serie :)

Svar fra

Tak for din positive og opmuntrende mening. Vi håber, at vi også i fremtiden vil kunne hjælpe dig med at nå dine mål. Hav en god dag!
Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

En meget god enhed til en overkommelig pris

Ok, jeg har kun brugt enheden to gange indtil videre, men den gjorde præcis, hvad den skulle. Fremragende! Da jeg i starten havde et par problemer med enheden og derefter skulle udskifte den, kan jeg også sige, at supporten er fejlfri og venlig. Alt i alt en velafrundet affære. Jeg ser allerede frem til flere bryggedage, fordi denne enhed gør det meget nemmere, og jeg kan derefter teste det yderligere. Men jeg kan stadig sige, at enheden er godt til meget vellavet, pumpen kører godt og temperaturen holdes.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Automatisering af brygningsprocessen fra start til slut af urtkogning

IntroduktionJeg startede med at brygge øl til privat brug i ny og næ i begyndelsen af 2021. Registrering hos toldmyndighederne For at gøre dette tilmeldte jeg først projektet hos toldvæsenet. 200 liter er afgiftsfri til privat brug i Tyskland. Du melder dette til det ansvarlige toldsted. Motivation Jeg startede dette med en gryde og gæringsspand. Det er fint, men nu ville jeg have det mere behageligt. Jeg kiggede nærmere på forskellige bryggekedler og valgte denne kedel Da vi kun brygger til private i ny og næ, er 30 liters versionen tilstrækkelig Emballage Kedlen kommer meget forsvarligt pakket hjem. Nogle monteringsdele såsom maskrøret er placeret øverst under låget. Her finder du også betjeningsvejledningen (flersproget). Installationen er nem.Teknisk Påfyldningsmængden i liter og gallons (US) er stemplet i elkedlen. Det gør det nemmere at fylde vandet målrettet i. Den indvendige spand, som det brugte korn ligger i, kan ved hjælp af en roterende bevægelse hænges i en ring i overkanten. Dette gør lautering lettere.Urten suges ud i bunden og kommer så ud sideværts i røret. Øverst er der en ventil, hvorigennem flowet justeres. Urten pumpes herefter via en slange gennem et hul i glaslåget og alt er konstant i bevægelse Hvilke bryggetrin overtager kedlen Kedlen overtager hele bryggeprocessen fra første opvarmning til urtens afslutning koger Programmeringsenheden bruges til processen. Her kan du gemme 9 opskrifter med hver 9 trin. Opskrifterne har tal, og du skriver ned i en liste, hvilket tal, der betyder hvad. Alternativt kan du også brygge manuelt. Så snart mæsken er kogt, signalerer maskinen automatisk tilsætning af humle.Når urtekogningen er færdig, sættes en kølesløjfe ind i elkedlen. Vores har 10 løkker. Herefter køler urten ned til 30 grader til 20 grader på cirka 30 minutter med den største fyldningsmængde.Nu lader du urten dræne gennem hanen ned i gæringsspanden og gæringen starter.Så du har hænderne fri og processen kører automatisk. Temperaturen kan justeres i trin på 0,1 C/F grader og varmeeffekten i trin på 100 W. De parametre du arbejder med er varmeeffekt, tid og temperatur. Styringen fungerer meget præcist og du får et gentagende bryggeresultat Du behøver ikke nødvendigvis altid at fylde kedlen fuld, du kan også brygge mindre mængder Opfølgningsomkostninger Udover kedlen skal du bruge en køleske. Vi har en humlepose eller si med 10 løkker og en diameter på 26 cm. Humlen tilsætter du her, når mosen koges. Dette sparer humleslammet i kedlen og gør rengøringen nemmere.Dæk eventuelt kedlens yderside med en isoleringsmåtte. Dette holder kedeltemperaturen mere konstant KonklusionDu får et bryggesystem derhjemme, der kan brygge op til 25 liter øl på én gang. Brygningsprocessen er automatiseret indtil gæring. Håndværket er meget rent, alt er i perfekt orden.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Stor lettelse ved brygning af øl

Introduktion Jeg begyndte at brygge øl nu og da til privat brug i begyndelsen af 2021. Registrering hos toldvæsenet For at gøre dette registrerede jeg først projektet hos toldvæsenet. 200 liter er afgiftsfri til privat brug i Tyskland. Det melder du til det ansvarlige toldsted. Motivation Jeg startede dette med en gryde og gæringsspand. Det er fint, men nu ville jeg have det mere behageligt. Jeg kiggede på forskellige bryggekedler og besluttede mig for denne kedel. Da vi kun brygger nu og da til private formål, er 30 liters versionen tilstrækkelig. Emballage Kedlen kommer meget forsvarligt pakket hjem. Nogle monteringsdele såsom maskrøret er placeret øverst under låget. Betjeningsvejledningen (flersproget) findes også her. Samlingen er nem. Teknisk information Elkedlen er stemplet med påfyldningsmængder i liter og gallons (US). Det gør det nemmere at fylde vandet på målrettet. Den indvendige spand, hvori det brugte korn er placeret, kan hænges i en ring i overkanten ved at dreje den. Dette gør oprensning lettere. Urten suges ud i bunden og kommer så ud sideværts i røret. Øverst er der en ventil, hvorigennem flowet justeres. Urten pumpes derefter via en slange gennem et hul i glaslåget og alt er konstant i bevægelse. Hvilke bryggetrin overtager kedlen? Kedlen overtager hele brygningsprocessen fra første opvarmning til urtens afslutning koger. Programmeringsenheden bruges til processen. Her kan du gemme 9 opskrifter med hver 9 trin. Opskrifterne har tal, og du skriver ned i en liste, hvilket tal, der betyder hvad. Alternativt kan du også brygge manuelt. Maskinen signalerer automatisk tilsætning af humle, når mosen er kogt. Når urtekogningen er færdig, indsættes en kølesløjfe i elkedlen. Vores har 10 løkker. Herefter køler urten ned til 30 grader til 20 grader på cirka 30 minutter med den største fyldmængde. Nu drænes urten gennem hanen ned i gæringsspanden og gæringen begynder. Så dine hænder er frie, og processen kører automatisk. Temperaturen kan justeres i trin på 0,1 C/F grader og varmeeffekten i trin på 100 W. De parametre du arbejder med er varmeeffekt, tid og temperatur. Styringen arbejder meget præcist, og du får et repetitivt bryggeresultat. Du behøver ikke nødvendigvis altid at fylde elkedlen fuld, du kan også brygge mindre mængder. Opfølgningsomkostninger Udover kedlen skal du bruge en køleske. Vi har en med 10 løkker og en diameter på 26 cm. Humlepose eller si. Humlen tilsætter du her, når mosen koges. Dette sparer humleslam i kedlen og gør rengøringen nemmere. Dæk om nødvendigt kedlens yderside med en isoleringsmåtte. Dette holder kedeltemperaturen mere konstant. Konklusion Du får et bryggesystem derhjemme, der kan brygge op til 25 liter øl på én gang. Brygningsprocessen er automatiseret indtil gæring. Håndværket er meget rent, alt er i perfekt orden.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo France

Brændt tankbundpakning

Maskinen er af god kvalitet, men efter mit første bryg brændte pakningen i bunden af tanken. Jeg kan ikke længere bruge tanken uden denne tætning, og jeg ved ikke, hvor jeg kan finde en. Vær venlig at hjælpe mig!

Svar fra

Tak fordi du kontaktede os. Vi vil gerne hjælpe dig og forbedrer os hele tiden, men vi vil gerne have din hjælp til at forhindre, at dit problem opstår igen i fremtiden. Sammen vil vi nå dertil.
Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter