Vare: EX10012397

|

Model: RCCD-RT2_6L

Chafing dish - kugleformet med rude - Royal Catering - 5,8 l

kr 1,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Madvarmer til mange forskellige slags retter
  • Sikker opvarmning med vandbad uden at maden brænder på
  • Brænderen sørger for en jævn varmefordeling og kan holde madretterne serveringsklare over et længere tidsrum
  • Sikker holder til brænderen
  • Let at anvende og vaske op efter brug

PRODUKTBESKRIVELSE

Altid den rigtige serveringstemperatur i madvarmer med vandbad

Denne kugleformede chafing dish fra Royal Catering er perfekt til at holde den rigtige serveringstemperatur over et længere tidsrum, uden at maden brænder på. Buffetvarmeren kan f.eks. bruges til tag selv-bordet på restaurant og hotel, som catering-udstyr og til store arrangementer.

Transportabelt catering-udstyr fra Royal Catering

Det elegante kugleformede design vil tiltrække gæsternes opmærksomhed ved enhver lejlighed. Den store volumen på 5,8 l gør denne chafing dish perfekt til arrangementer med mange gæster. Madbeholderen måler 390 x 70 mm i diameter og er aftagelig. Den fyldes med frisklavet mad direkte fra komfuret, f.eks. suppe, sovs, chili con carne eller gryderet.

Denne buffetvarmer er konstrueret af solidt rustfrit stål og hærdet glas der lever op til hygiejnekravene indenfor restaurationsområdet. Det praktiske varmeresistente håndgreb gør at man undgår at brænde sig. Kuplen er konstrueret som et rullelåg der åbner ned under sig selv. På den måde optager låget ikke unødig plads på tag selv-bordet.

Denne chafing dish er nem at betjene og kan anvendes overalt da det ikke er nødvendigt med tilslutning til stikkontakt. Brænderen er placeret så den er nem at komme til, og fyldes med brænderpasta (ikke inkluderet i leveringsomfanget). Til brænderen medfølger et låg hvormed flammen hurtigt og effektivt kan slukkes. Brænderholderen er designet med vægt på sikkerhed. Vandbadet måler 380 x 110 mm indeni og fyldes med varmt eller koldt vand inden chafing dish'en tages i brug. Varmen overføres herefter fra vandbadet til madbeholderen. Takket være vandbadet varmes maden skånsomt og uden at brænde på. Selv hvis brænderen går ud, fortsætter denne buffetvarmer med at holde maden varm i et godt stykke tid.

Efter brug kan madvarmeren adskilles, vaskes op og stilles væk.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser