Pizza-, brød- og pastadej i æltemaskine fra Royal Catering
Med denne dejælte-maskine er det slut med at bruge enorme kræfter på at ælte med håndkraft. Derudover er en dejmaskine langt mere hygiejnisk end at ælte med hænderne. Dejmaskinen har et indbygget nedtællingsur som kan indstilles til 0 til 30 min. Dette gør det muligt at ælte store mængder dej når der er travlt i køkkenet, så gæsterne ikke skal vente unødigt længe på maden.
Først klapper man røreværket og beskyttelsesgitteret op. Dernæst fylder man ingredienserne i skålen. Skålen har en diameter på 40 cm og en volumen på 32 l hvilket giver plads til 25 kg mel. En let dej bestående af mel, gær, salt, vand og olie er færdig efter 10 til 12 min. Dermed kan den kraftige dejælte-maskine med 1.100 W producere 88 kg dej i timen. Men også tungere typer dej, f.eks. butterdej med sukker, er ikke noget problem for planetrøreværket.
Gennem det praktiske beskyttelsesgitter kan man tilføje flere ingredienser under æltningen uden at det er nødvendigt at stoppe maskinen. Så snart dejen har opnået den ønskede konsistens, kan skålen, dejkrogen og beskyttelsesgitteret tages af så nemt som ingenting. Materialerne af rustfrit stål samt kabinettet af stål er robust og let at gøre rent. Dejmaskinen er udstyret med fire hjul af plast så den er nem at transportere. To af hjulene har stopklodser for sikker parkering.