Trustpilot
(2) anmeldelser

Gæringstank - 8 l - gæring af øl og vin - 0 til 150 °C - Rustfrit stål - dobbelt afløb

1.299,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10012758

|

Model: RCBM-8CFP

Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. fredag 26. april
Hovedfunktioner
  • Rummelig - op til 8 l volumen i kedlen
  • Praktisk - med afløbshane, dobbelt afløbssystem, hængsler, hul i låget til gærrør og luftventil
  • Transportabel - let at bære med de to sidehåndtag
  • Enkel - nem betjening og rengøring
  • Solid - elegant design i fødevaregodkendt rustfrit stål
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.5

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

sidste år Offentliggjort på Expondo Portugal

Forfærdeligt

Forfærdeligt

Svar fra

Tak, fordi du gav os besked. Vi vil altid gerne hjælpe og forbedre. For at gøre dette har vi brug for din støtte for at undgå lignende situationer i fremtiden. Sammen vil vi være i stand til at gøre det!
Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Amazon Germany

Velegnet til det tilsigtede formål

Leveringen blev annonceret til lørdag, men leverandørens "live tracking system" var tilsyneladende ude af drift den dag. Kedlen var godt pakket og polstret. Ved første øjekast var alt godt.Da vi inspicerede det nærmere, var kanterne på borehullerne vel at mærke, så ren afgratning ser anderledes ud.Et mislykket boreforsøg kan også ses i termometerhullet. Fastgørelsen til det medfølgende gæringsrør var allerede monteret i låget, hvilket ifølge monteringsvejledningen (de fås ikke som vedhæftning, du skal hente dem fra producentens hjemmeside) skulle gøres først. Teflontapen (som ifølge vejledningen ikke medfølger) fulgte også med. Enten en tidligere returnering eller yderligere service fra producenten? Jeg ved det ikke, så skal du i henhold til instruktionerne rengøre grundigt før første brug. For at gøre dette tog jeg silikoneforseglingen ud af låget og kørte et hvidt køkkenrulle rundt i kanten Ja, det skal du helt sikkert rense, for det var sort efter handlingen, har sikkert stadig rester fra poleringen. Jeg lagde det i opvaskemaskinen og de kritiske punkter i låget blev tørret af igen.Installationen af aftapningshane og termometer gik hurtigt, så det første bryggeforsøg. Kedlen har 8 liter, jeg prøvede en opskrift på 5 liter, desværre hang termometeret over væsken under denne handling, lige meget, det begyndte at gære, kedlen lukkede tæt, og efter 4 dage havde jeg 3-4, 5 % i ingefærøl. .Det hele er væk nu, og jeg kan stadig skrive denne anmeldelse :-) Alt i alt er den brugbar, håndværket på min model har potentiale til forbedring, derfor kun 4 stjerner.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter