Trustpilot
(2) anmeldelser

Induktionskogeplade - 22 cm - 60 til 240 °C - nedtællingsur

1.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10011745

|

Model: RCIC-3500P3

Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. fredag 26. april
Hovedfunktioner
  • Flere reguleringsmuligheder: Temperatur fra 60 til 240 °C, nedtællingsur til 180 min. og en effekt fra 500 til 3.500 W
  • Kompatibel med gryder og pander egnet til induktion med en maks. bunddiameter på 26 cm
  • Brugervenlig betjening på kontrolpanelet med LED-display. Her kan man styre temperaturen, nedtællingsuret og effekten
  • Rustfrit stål og glaskeramik - let at rengøre og solidt
  • Ekstra sikkerhed med indbygget overophedningsbeskyttelse
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.0

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Fantastisk apparat, tingen gynger, når der er brug for varme, så med det samme.

Meget nem at bruge, bliver meget hurtigt varm, meget god temperaturovervågning, fungerer rigtig godt med gode gryder. Timeren og temperaturen kunne være finere at justere, men indtil videre er alt godt. I brug hver dag.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Det er godt, men det har også svagheder

Sammenlignet med mange andre mindre, lettere, mere delikate induktionskogeplader er denne model næsten massiv, men også solid. Jeg har ingen betænkeligheder ved at sætte større og tungere potter med indhold på. Interessant nok giver producenten ingen oplysninger om den maksimale belastningskapacitet. Varmeydelsen er meget god, du kan se 3500 W effekt her. Ventilatorerne er hørbare, men ikke irriterende høje for mig - selvom de også kører efter enheden er slukket. Betjeningen er enkel og overskuelig. Det er dog også der, svaghederne begynder. Jeg bragte vand i kog i en gryde på maksimal indstilling og ville holde det kogende. For at gøre dette behøvede temperaturen ikke at være indstillet til 100°C, som man kunne forvente, men til 160°C. Ved 140°C stoppede tilberedningen. Dette er vildledende og sætter for mig spørgsmålstegn ved formålet med at indstille temperaturen. For at være retfærdig skal jeg påpege, at andre induktionskogeplader med "temperatur"-indstillinger også har dette fænomen og problem. Kogepladen kvitterer hver indtastning/ændring med et bip, hvilket jeg finder unødvendigt og irriterende. Timeren kan kun indstilles i intervaller på 5 minutter - ryster på hovedet af, hvem der ville finde på sådan noget! En indstilling fra minut for minut ville have været passende. Da indstilling af effekt/temperatur kun er mulig i faste niveauer, giver drejeknappen, som ikke har en særlig god følelse, næppe nogen mening. Her kan du også roligt tage en model med touch-knapper. Prismæssigt synes jeg denne model er lidt for dyr.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter