Kummefryser - 368 L

Varenummer: EX10010437 / Model: RCFZ-368

Kummefryser - 368 L

 • Varenummer: EX10010437
 • Model: RCFZ-368
 • En del af vareudbuddet siden: 2018
 
 
 
4.145,00 DKK

inkl. moms og forsendelse*

Betal i op til 24 rater af 189,81 DKK med Klarna

Læs mere

på lager, levering ca. 3-5 hverdage

Kummefryser - 368 L

Produktegenskaber

 • energieffektivitetsklasse A+
 • høj kapacitet på op til 368 liter
 • kølemiddel R600a for en høj energieffektivitet
 • inkl. 3 udtagelige kurve
 • låg med praktisk sikkerhedslås
 • robust stålkabinet med inderbeklædning af aluminium

Fakta

Kummefryser - 368 L

Denne kummefryser RCFZ-368 fra Royal Catering er en moderne fryser der er perfekt til at fryse og opbevare større mængder fødevarer. Med sin termostat, indenbelysning og aflåselige låg er den ideel til professionelle køkkener som f.eks. fastfoodrestauranter, snackbarer, hotelkøkkener eller cateringvirksomheder.

Omkostningseffektiv kummefryser med plads til hele 368 liter

 

Takket være mærkningen energieklasse A+ er apparater godt for miljøet og for din elregning. Det egner sig derfor fremragende til konstant brug i døgndrift. Kummefryseren forbruger 307 kilowatttimer pr. år og har derfor lave energiomkostninger.

 

Med sin høje kapacitet på op til 368 liter har denne kummefryser masser af plads til at opbevare frosne fødevarer og mad. Takket være den i kølekammeret indbyggede og energibesparende LED-belysning kan du altid nemt se indholdet, og du bevarer dermed overblikket over samtlige frosne varer.

 

Kummefryseren bliver kølet ved hjælp af kølemidlet R600a, der har fremragende termodynamiske egenskaber, og som overbeviser med en høj energieffektivitet. Derudover kan du sammen med kølemidlet indsætte mindre varmevekslere, så du kan holde energiomkostningerne nede. Endvidere er isobutangas kompatibel med andre kølekomponenter. Endelig har det miljøvenlige kølemiddel ingen negativ indvirkning på ozonlaget og drivhuseffekten.

 

Frysekummen er udstyret med tre kurve så du har et bedre overblik over din dybrost. De giver blandt andet mulighed for også at opbevare mindre varer sikkert og lettilgængeligt. Kurvene er nemme at sætte ind i kummefryseren og tage ud igen. Kurvene er nemme at rengøre.

 

Kummefryserens låg er forsynet med en sikkerhedslås, der forhindrer uautoriseret tilgang. Med leveringen følger to nøgler. De kraftige hængsler muliggør en sikker løften af låget i den vinkel, du ønsker, og du kan ligeledes blødt lukke det igen.

 

Med sit robuste stålkabinet og inderbeklædning af præget aluminium er der med denne professionelle kummefryser garanti for høj stabilitet og lang levetid. Derudover er aluminium det ideele materiale til brug ved minusgrader, da det holder på kulden. Metallet er desuden let at rengøre og sørger for et professionelt udseende.

 

Den indbyggede kompressor arbejder med 110 watt og sørger for hurtigt at opnå den ønskede temperatur. Temperaturen kan indstilles individuelt ved hjælp af en drejeknap i 7 trin, så du kan tilpasse kulden mellem -12°C og -28°C, afhængig af hvilke fødevarer du skal fryse. Termostaten regulerer temperaturen og sørger samtidig for at holde energiforbruget på et lavt niveau. To kontrollamper informerer om kummefryserens driftsstatus.

 

Efter længere tids brug anbefaler vi at du afrimer kummefryseren. Til det formål har kummefryseren på undersiden en afløbsventil, som du nemt kan lede det optøede is ud af. Til fjernelse af tyndere islag kan du bruge den medfølgende isskraber.

 

Kummefryseren har et klassisk hvidt design der passer til de fleste køkkenindretninger. De fire skridsikre gummifødder kan justeres op til 20 mm i højden, så kummefryseren også kan stå sikkert på et ujævnt grundlag, samtidig med at beskytte gulvet mod ridser.

Model
RCFZ-368
Varenummer
10010437
Stand
Ny
Spænding/frekvens
230 V / 50 Hz
Kapacitet
368 l
Energiklasse
A+
Materiale (kabinet)
Pulverlakeret stål
Materiale (fryserum)
Aluminium
Farve
Hvid
Effekt
110 W
Nominel strøm
1,2 A
Strømforbrug pr. dag
0,843 kWh
Strømforbrug pr. år
307 kWh
Temperaturområde
- 12 til -28 °C
Temperaturtrin
7
Frysekapacitet
17 kg
Kølemiddel
R600a
Støjniveau
50 dB
Justerbare fødder
20 mm
Beskyttelsesklasse
I
Indenbelysning
LED
Mål (lxbxh)
76 x 127,5 x 85 cm
Vægt
54,5 kg
Forsendelsesmål (lxbxh)
131 x 77 x 89 cm
Forsendelsesvægt
62 kg

Hver dag arbejder jeg med professionelle produkter. På denne video har jeg kvalitetstestet apparatet i alle leder og kanter. Tag et kig for at se hvordan maskinen fungerer, og hvilken model der bedst passer til dine behov. Jeg håber at tippene er nyttige, og kan hjælpe netop din virksomhed til mere succes.

Chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom

 • Kummefryser RCFZ-368
 • 4 kurve
 • Isskraber
 • 2 nøgler
 • Brugsanvisning