Kummefryser - 368 L

Varenummer: EX10010437 / Model: RCFZ-368

Kummefryser - 368 L

 • Varenummer: EX10010437
 • Model: RCFZ-368
 • En del af vareudbuddet siden: 2018
 
 
 
4.749,00 DKK

inkl. moms og forsendelse*

på lager, levering ca. 3-5 hverdage

Kummefryser - 368 L

Produktegenskaber og fakta

Produktegenskaber

 • energieffektivitetsklasse A+
 • høj kapacitet på op til 368 liter
 • kølemiddel R600a for en høj energieffektivitet
 • inkl. 3 udtagelige kurve
 • låg med praktisk sikkerhedslås
 • robust stålkabinet med inderbeklædning af aluminium

Fakta

Kummefryser - 368 L

Denne kummefryser RCFZ-368 fra Royal Catering er en moderne fryser der er perfekt til at fryse og opbevare større mængder fødevarer. Med sin termostat, indenbelysning og aflåselige låg er den ideel til professionelle køkkener som f.eks. fastfoodrestauranter, snackbarer, hotelkøkkener eller cateringvirksomheder.

Omkostningseffektiv kummefryser med plads til hele 368 liter

 

Takket være mærkningen energieklasse A+ er apparater godt for miljøet og for din elregning. Det egner sig derfor fremragende til konstant brug i døgndrift. Kummefryseren forbruger 307 kilowatttimer pr. år og har derfor lave energiomkostninger.

 

Med sin høje kapacitet på op til 368 liter har denne kummefryser masser af plads til at opbevare frosne fødevarer og mad. Takket være den i kølekammeret indbyggede og energibesparende LED-belysning kan du altid nemt se indholdet, og du bevarer dermed overblikket over samtlige frosne varer.

 

Kummefryseren bliver kølet ved hjælp af kølemidlet R600a, der har fremragende termodynamiske egenskaber, og som overbeviser med en høj energieffektivitet. Derudover kan du sammen med kølemidlet indsætte mindre varmevekslere, så du kan holde energiomkostningerne nede. Endvidere er isobutangas kompatibel med andre kølekomponenter. Endelig har det miljøvenlige kølemiddel ingen negativ indvirkning på ozonlaget og drivhuseffekten.

 

Kummefryserens låg er forsynet med en sikkerhedslås, der forhindrer uautoriseret tilgang. Med leveringen følger to nøgler. De kraftige hængsler muliggør en sikker løften af låget i den vinkel, du ønsker, og du kan ligeledes blødt lukke det igen.

 

Med sit robuste stålkabinet og inderbeklædning af præget aluminium er der med denne professionelle kummefryser garanti for høj stabilitet og lang levetid. Derudover er aluminium det ideele materiale til brug ved minusgrader, da det holder på kulden. Metallet er desuden let at rengøre og sørger for et professionelt udseende.

 

Den indbyggede kompressor arbejder med 110 watt og sørger for hurtigt at opnå den ønskede temperatur. Temperaturen kan indstilles individuelt ved hjælp af en drejeknap i 7 trin, så du kan tilpasse kulden mellem -12°C og -28°C, afhængig af hvilke fødevarer du skal fryse. Termostaten regulerer temperaturen og sørger samtidig for at holde energiforbruget på et lavt niveau. To kontrollamper informerer om kummefryserens driftsstatus.

 

Efter længere tids brug anbefaler vi at du afrimer kummefryseren. Til det formål har kummefryseren på undersiden en afløbsventil, som du nemt kan lede det optøede is ud af. Til fjernelse af tyndere islag kan du bruge den medfølgende isskraber.

Tekniske detaljer

Model
RCFZ-368
Stand
Ny
Spænding/frekvens
230 V / 50 Hz
Kapacitet
368 l
Energiklasse
A+
Materiale (kabinet)
Pulverlakeret stål
Materiale (fryserum)
Aluminium
Farve
Hvid
Effekt
110 W
Nominel strøm
1,2 A
Strømforbrug pr. dag
0,843 kWh
Strømforbrug pr. år
307 kWh
Temperaturområde
- 12 til -28 °C
Temperaturtrin
7
Frysekapacitet
17 kg
Kølemiddel
R600a
Støjniveau
50 dB
Justerbare fødder
20 mm
Beskyttelsesklasse
I
Indenbelysning
LED
Mål (lxbxh)
76 x 127,5 x 85 cm
Vægt
54,5 kg
Forsendelsesmål (lxbxh)
131 x 77 x 89 cm
Forsendelsesvægt
62 kg

Premium Video

Hver dag arbejder jeg med professionelle produkter. På denne video har jeg kvalitetstestet apparatet i alle leder og kanter. Tag et kig for at se hvordan maskinen fungerer, og hvilken model der bedst passer til din virksomhed. Jeg håber at tippene er nyttige, og kan hjælpe netop din virksomhed til mere succes

Chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom

Råd fra eksperten

expert review

Bewertung von Michał Orłowski expondo Experte (29.05.2019)

Praktisch und wirtschaftlich

Gibt es eine bessere Methode zur Langzeitlagerung von Lebensmitteln als das Gefrieren? Wenn Sie ein Cateringunternehmen haben oder in einer anderen Art der Lebensmittelindustrie arbeiten, benötigen Sie definitiv einen Gefrierschrank. Ich empfehle die Truhengefrierschränke von Royal Catering. Sie halten die Innentemperatur konstant niedrig und verbrauchen dabei nicht viel Energie. Außerdem können sie auf sehr einfache Weise zur Reinigung aufgetaut werden.

Fryseskabets kapacitet er reduceret på grund af isdannelse. Hvad kan jeg gøre?

Med leveringen følger en isskraber, som du kan bruge til at fjerne isen. Dette skaber ikke kun mere plads, men øger også apparatets effektivitet.

Fryseskabets kapacitet er reduceret på grund af isdannelse. Hvad kan jeg gøre?

Med leveringen følger en isskraber, som du kan bruge til at fjerne isen. Dette skaber ikke kun mere plads, men øger også apparatets effektivitet.

Hvad kendetegner kølemidlet R600a?

R600a bruger særlig lidt energi og er ideelt til brug i døgndrift på restauranter, hoteller og andre professionelle køkkener.

Hvad kendetegner kølemidlet R600a?

R600a bruger særlig lidt energi og er ideelt til brug i døgndrift på restauranter, hoteller og andre professionelle køkkener.

Leveringsoversigt

 • Kummefryser RCFZ-368
 • 3 kurve
 • Isskraber
 • 2 nøgler
 • Brugsanvisning