(4) Anmeldelse

Vare: EX10011582

|

Model: RCMR-1500P19T

Metalreol - 55 x 45 x 150 cm - 150 kg

kr 669.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • God opbevaringsplads på de fem hylder og fire kroge
  • Samlet bæreevne på 150 kg
  • Høj stabilitet takket være udsøgte materialer med en gennemtænkt konstruktion
  • Åbent design så man kan nå hylderne fra alle sider
  • Belægning med kunstharpiks (epoxy) gør reolen ekstra langlivet, selv i fugtige omgivelser

PRODUKTBESKRIVELSE

Sort metal-reol med belægning af kunstharpiks der tåler fugt

Denne metalreol fra Royal Catering kan anvendes privat såvel som erhvervsmæssigt. Metalreolen har en stabil stand og god opbevaringsplads. Den imponerer med sin lange levetid og kan tåle at stå i fugtige omgivelser.

Sort metalreol i tidløst design

Denne rummelige metalreol har god opbevaringsplads på de fem hylder der måler 55 x 45 cm. Hver hylde har en bærekraft på 30 kg hvilket giver en samlet bæreevne på 150 kg. Takket være det åbne design kan man nå hylderne fra alle sider. Derudover kan hylderne justeres i højden så metalreolen passer til de genstande, I ønsker at opbevare.

Denne metalreol har stærke skrueforbindelser som garanterer en ekstra høj stabilitet. Stellet består af fire runde stænger med en højde på 150 cm. De højdejusterbare fødder gør at metalreolen kan stå stabilt og uden at vakle, selv på et ujævnt underlag.

Den sorte metalreol er udført i et elegant design med en belægning af kunsstharpiks. Denne belægning gør reolen ideel til fugtige omgivelser. Belægningen er resistent mod rust og kalkaflejringer. Det åbne design gør samtidig reolen nem at gøre ren og desinficere.

Metalreolen er enkel at montere på bare et øjeblik med det medfølgende tilbehør. Det er ikke nødvendigt med ekstra værktøj for at samle reolen. Reolen har en høj bæreevne og står stabilt, uden at det er nødvendigt med vægmontering.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 4 karaktergivninger

01.06.2023

01.06.2023

Überall, wo ein Holzregal zu viel Licht und Raum wegnimmt, eignet sich diese offene stabile Konstruktion bestens. Der Abstand der Metallgitter zueinander ist flexibel und sollte beim Aufbau bereits festgelegt werden.

01.06.2023

Regal geht alleine recht leicht aufzubauen, steht stabil und ist gut belastbar.

01.06.2023

Ich fand die Anleitung nicht sonderlich gut gemacht. Wenn man aber verstanden hat wie es egeht, dann ist es leicht das Regal aufzubauen. Ja, es ist stabil und schick!