Et sådant kølebord bliver ofte kaldet et pizzabord, da det er perfekt egnet til at rulle en dej ud, og ukompliceret fylde forskelligt tilbehør på pizzaen. Med pizzabordet kan du opbevare fødevarer køligt og let forarbejde dem på arbejdsfladen. Kølebordet er ikke bare praktisk hvis du skal lave pizza, men letter arbejdsgangen i alle dele af gastronomien.
Arbejdspladen er fremstillet i granit, et materiale som er garant for god hygiejne og en lang levetid. Granit er derudover ikke varmefølsomt, og du kan uden problemer stille varme gryder og pander på det, uden at det tager skade.
En digital termostat regulerer temperaturen, og på det letaflæselige display kan du overvåge den aktuelle temperatur. Kølebordet har et temperaturspænd på 2-10 grader. Det store temperaturområde gør det muligt, optimalt at køle mange forskellige ting som øl, vin, desserter eller oste.
Er du løbet tør for opbevaringsplads i køkkenet? Intet problem! Kølebordet har tre køleskabe hvor du kan opbevare saucer, glasur eller tilbehør. Store hylder hjælper dig til at opbevare dine levnedsmidler bedre. Lågerne af rustfrit stål er udstyret med gummilister på siderne som sørger for en tæt lukning.
Den effektive 306 watt kompressor sørger for, at du hurtigt opnår den ønskede temperatur og holder den stabilt. Den moderne Secop-kompressor er energisparende og pålidelig, og larmer betydeligt mindre end de fleste andre kompressorer på markedet.
Dette pizzakølebord abejder med det miljøvenlige kølemiddel R290. Dette kølemiddel har et ozonnedbrydningspotentiale (ODP) på 0 og en drivhuseffekt (GWP) på bare 3. Kølemidlet har ekstremt gode termodynamiske egenskaber, som gør det energisparende.
Kølebordet RCKT-136/70-6 er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet. Dette materiale sikrer ikke bare en lang holdbarhed, men er også det perfekte materiale til at opnå en høj grad af hygiejne. Derudover er det utroligt let at rengøre og vedligeholde. Bordet har fire solide og justerbare fødder som sørger for stabilitet og sikkerhed.
Bordet er konstrueret således at du kan stille det op ad væggen, dog anbefales en lille afstand på ca. 5 cm. Teknikkens hovedelementer er installerede under køleskabene. Lufthuller i fronten forhindrer overophedning af kølemekanikken. Kontrolpanelet med en lysende ON/OFF-kontakt og LED-lamper til kontrol af de enkelte funktioner, er placeret på bordets forside. Afrimningen foregår automatisk hver 6. time og sørger for at dette pizza-bord har en lang levetid. Du kan også starte afrimningen manuelt.