Nyheder

Vare: EX18000595

|

Model: RCWCB-01-SET

Pølsebånd - manuelt - rustfrit stål - inkl. 6 ruller pølsegarn - Royal Catering

kr 3,399.00 kr 3,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • professionel - ideel til professionel og effektiv produktion af pølsekæder
  • alsidig - til forskellige typer pølser med en længde på {{extract_length}} cm samt en diameter på op til {{extract_diameter}} mm
  • justerbar - variér knobens styrke efter behov
  • Rustfrit stål - fødevaresikkert, hygiejnisk og holdbart
  • Tilbehør - inkl. 6 ruller pølsetråd (hver m)

PRODUKTBESKRIVELSE

Manuelt betjent pølsebånd i rustfrit stål

Fremskynd din produktion med det manuelle pølsebånd fra Royal Catering. Pølsemaskinen af høj kvalitet er specielt udviklet til brug i slagterier og fødevareindustrien og scorer point med sin robuste konstruktion i rustfrit stål og ubesværet betjening.

Slagteriforretninger af høj kvalitet fra Royal Catering til effektiv pølseproduktion

Med pølsemaskinen kan du binde en lang række forskellige specialpølser som hotdogs eller salamier i en længde på {{extract_length}}} cm samt en diameter på op til {{extract_diameter}} mm. Den manuelle pølsemaskine betjenes via en letløbende kurvel med ergonomisk håndtag. Samtidig regulerer du knoens styrke.

Pølsemaskinen i rustfrit stål har mange fordele takket være dette materiale: Rustfrit stål er fødevaresikkert og særligt hygiejnisk på grund af den ukomplicerede rengøring. Samtidig har dette materiale en høj modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger og korrosion. I kombination med den stabile og tunge konstruktion er der garanti for en lang levetid, selv i de hårdeste anvendelser.

For at du kan starte pølseproduktionen med det samme, omfatter leveringen ikke kun pølsesnoren, men også 6 ruller pølsetråd (hver m) af robust bomuld.

TEKNISKE DETALJER