Kødhakker fra Royal Caterings sortiment af slagterudstyr
Før pølsestopningen skal farsen tilberedes i kødhakkeren. Den elektriske kødhakker RCFW 70-600ECO fra Royal Catering arbejder med 600 W og kan forarbejde 70 kg kød, fisk eller grøntsager i timen. På den 19 x 13,8 cm store kødbakke presses kødstykker op til en diameter på 45 mm sikkert ned med plaststopperen og ud igennem hulskiven. Kødhakkekværnen har en praktisk mulighed for at køre baglæns, så du ikke behøver at skille hele maskinen ad, hvis noget skulle sætte sig fast.
I dette sæt medfølger også knoglesav RCFS-2 med et 46 cm langt og 0,7 mm tykt savblad af rustfrit stål. Knoglesaven er egnet til skæring af knogler i kødstykker men kan også bruges til frosne fisk eller andre fødevarer. Det ergonomiske håndtag gør knoglesaven effektiv uden unødig kraftanstrengelse.
Sidste skridt er at hæfte pølseenden. Hertil medfølger pølseklipper RCWC-01 fra Royal Catering inkl. 1.000 klips samt en reservepakke på 2.000 klips. Pølseklipperen er hånddrevet og kan tilklipse naturlig eller kunstig tarm, hylstre, pølsenet og poser. De færdige pølser kan derefter koges, grilles, tørres eller ryges efter smag og behag.