Salamander-grill hæve-sænke - 2800 W

Varenummer: EX10010226 / Model: RCLS-450

Salamander-grill hæve-sænke - 2800 W

  • Varenummer: EX10010226
  • Model: RCLS-450
  • En del af vareudbuddet siden: 2017
 
 
 
3.768,00 DKK

inkl. moms og forsendelse*

Betal i op til 24 rater af 172,54 DKK med Klarna

Læs mere

på lager, levering ca. 3-5 hverdage

Salamander-grill hæve-sænke - 2800 W

Produktegenskaber

  • til gratinering, karamellisering, ovenbagning og varmholdelse
  • højdejusterbart varmeelement (0 - 10,5 cm)
  • Hygiejnisk opsamlingsskuffe til brødkrummer og grillrester
  • kraftigt varmeelement med 2800 watt
  • 4 skridsikre gummifødder

Fakta

Hæve-sænke-salamandergrill - 2,800 W

Hæve-sænke-salamandergrill RCLS-450 fra Royal Catering er en god hjælp til storkøkken, hotel- og restaurationsbranchen. På salamanderens grillrist kan du stille f.eks. en tallerken, dessert eller gratin som derefter udsættes for varmeelementets kraftige ovenvarme. Ovenvarmen giver både mulighed for at tilberede mad, lægge sidste hånd på en madret og holde en madret varm på den rette serveringstemperatur.

Højdejusterbar salamandergrill RCLS-450 fra Royal Catering - til ovenbagning, gratinering, karamellisering m.m.

 

Med salamandergrillens hæve-sænke-funktion kan du med håndkraft bevæge det øverste varmeelement op og ned. Overdelen er udstyret med et varmeresistent plastikhåndtag. Hæve-sænke-funktionen gør det muligt at tilpasse varmetilførslen optimalt til de forskellige madretter. Varmeelementet kan justeres i højden fra 0-10,5 cm.

 

Salamander-grillen er en del af Royal Caterings store udvalg til restaurationsbranchen. Grillen er fabrikeret i førsteklasses rustfrit stål. Håndtaget og temperaturregulatoren er af robust plast som udvikler lav varme i løbet af brugen.

 

Grillristen er udstyret med en stor og praktisk fedt- og brødkrummeopsamlingsbakke. Du kan derfor tilberede fisk og brød direkte på grillristen. Den udtagelige opsamlingsbakke gør rengøringen legende let.

 

Lift-salamanderen har to indikatorlamper som befinder sig ved siden af temperaturkontrollen på forsiden. De viser om apparatet er tændt, og om det er ved at varme. På temperaturregulatoren kan den ønskede ovenvarme indstilles fra 50 bis 300 °C. Varmeelementets position i højden har betydning for hvorvidt de høje temperaturer er opnåelige.

 

Med det indbyggede varmeelement på 2800 watt opnås hurtigt den ønskede temperatur. Grillen tilsluttes almindelig 230 volt og er derefter klar til brug. Gummifødderne sørger for at den står ekstra stabilt. Derudover sørger luftsprækkerne forneden for udluftning så salamandergrillen ikke bliver overophedet.

Model
RCLS-450
Stand
Ny
Spænding
230 V
Effekt
2800 W
Materiale
Rustfrit stål, plast
Højdejusterbarhed (øverste varmeelement)
0 - 10,5 cm
Mål (LxBxH)
51 x 45 x 53 cm
Vægt
33,4 kg
Emballagestørrelse (LxBxH)
56 x 51 x 58 cm
Forsendelsesvægt
36,5 kg

Hver dag arbejder jeg med professionelle produkter. På denne video har jeg kvalitetstestet apparatet i alle leder og kanter. Tag et kig for at se hvordan maskinen fungerer, og hvilken model der bedst passer til dine behov. Jeg håber at tippene er nyttige, og kan hjælpe netop din virksomhed til mere succes.

Chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom

  • Salamander-grill RCLS-450
  • Brugsanvisning