Stegeplade - 50 cm - glat - 3.200 W

Varenummer: EX10010065 / Model: RCG 50

Stegeplade - 50 cm - glat - 3.200 W

  • Varenummer: EX10010065
  • Model: RCG 50
  • En del af vareudbuddet siden: 2008
 
 
 
2.459,00 DKK

inkl. moms og forsendelse*

Betal i op til 24 rater af 112,60 DKK med Klarna

Læs mere

ikke på lager i øjeblikket

Stegeplade - 50 cm - glat - 3,200 W

Den elektriske stegeplade RCG 50 fra Royal Catering er beregnet til professionel brug og kan f.eks. anvendes på restaurant, grillbar, cafeteria, kræmmermarked og i catering-virksomheder. Men også privat i hjemmet kan man få glæde af denne stegeplade der vejer 31,05 kg, og kan anvendes både inden- og udendørs.

Elektrisk stegeplade RCG 50 fra Royal Catering med et væld af anvendelsesmuligheder

 

Denne elektriske stegeplade er 50 cm lang og har på siderne og bagved en afskærmning der beskytter mod fedt- og oliesprøjt. Samtidig dækker den høje kant af for vinden, modvirker varmetab og forhindrer at grillmaden rutsjer ud til siden. Kabinettet er fabrikeret i førsteklasses rustfrit stål der er let at gøre rent.

 

Stegepladen er 1,2 cm tyk og fremstillet i støbejern som sørger for en jævn varmefordeling under madlavningen. Den massive stegeplade måler 50 x 40 cm og har en glat overflade som er ekstra hygiejnisk.

 

Den indbyggede, fuldautomatiske termostat sørger for at den valgte temperatur opretholdes konstant. Takket være det kraftige varmeelement på 3.200 watt, opnår den elektriske stegeplade hurtigt sin driftstemperatur på mellem 50 og 300 °C, således at gæsterne ikke skal vente for længe.

 

Den elektriske stegeplade fra Royal Catering er udstyret med overophedningssikring. Skulle temperaturen blive for høj, afbrydes apparatet automatisk af sikkerhedsgrunde.

 

Den elektriske stegeplade RCG 50 har en udtagelig fedtopsamlingsbakke hvori overskydende stegefedt havner. Fedtopsamlingsbakken er nem at trække ud og tåler opvaskemaskine. De skridsikre gummifødder sørger for stabilitet og beskytter samtidig arbejdsbordet mod ridser.

Produktegenskaber

  • Førsteklasses stegeplade med et væld af anvendelsesmuligheder
  • Nem betjening og rengøring
  • Ekstra hygiejnisk rustfrit stål
  • Kraftig effekt med kort opvarmningstid
  • Nem at transportere

Fakta

Model
RCG 50
Stand
Ny
Spænding
230 V
Effekt
3,200 W
Temperatur
50 - 300 °C
Materiale (kabinet)
Rustfrit stål
Materiale (stegeplade)
Støbejern
Mål (stegeplade)
50 x 40 cm
Mål (LxBxH)
50,20 x 52,00 x 28,00 cm
Vægt
31,05 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
58,00 x 58,00 x 36,00 cm
Forsendelsesvægt
33,50 kg

Hver dag arbejder jeg med professionelle produkter. På denne video har jeg kvalitetstestet apparatet i alle leder og kanter. Tag et kig for at se hvordan maskinen fungerer, og hvilken model der bedst passer til dine behov. Jeg håber at tippene er nyttige, og kan hjælpe netop din virksomhed til mere succes.

Chefkok på renommerede restauranter i Sydney og Warszawa. En professionel og erfaren gastronom

expert review

Anmeldelse fra Michał Orłowski, expondo-ekspert (27.11.2018)

Ingen barbecuefest uden en god stegeplade

En god stegeplade hører til grundudrustningen på mange restauranter. Retternes kvalitet afhænger af ingrediensernes kvalitet samt køkkenapparaterne og deres ydeevne. Med 3.000 watt er denne stegeplade yderst effektiv. Den varmer hurtigt op og opretholder temperaturen jævnt på hele pladen hvad der sørger for perfekte resultater. Derudover giver den glatte stegeplade et væld af muligheder. Ikke kun kød og grøntsager men også fisk kan tilberedes med præcision. Grundet anvendelsen af rustfrit stål er stegepladen ekstra nem at rengøre og beholder sit elegante udseende. Produktet er let at anvende og arbejder pålideligt. Jeg har haft lejlighed til at teste denne stegeplade og var særdeles tilfreds med resultatet.

Hvor stort er det faktiske stegeområde?

Det reelle stegeområde på stegeplade RCG 50 måler 50 x 40 cm.

Hvor høj temperatur kan stegepladen opnå?

Stegeplade RCG 50 kan opnå en maks. temperatur på 300°C.

  • Stegeplade
  • Brugsanvisning

Vær den første til at skrive en produktanmeldelseGiv bedømmelse
Bedømmelser kommer efter en godkendelsesprocedure på hjemmesiden

De med * markerede felter er obligatoriske.