Tilbud
(3) Anmeldelse

Vare: EX10020154

|

Model: S-CUTTER 70.1

Plasmaskærer - 70 A - 400 V

kr 3,699.00 kr 3,899.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Effektiv - skæredybde op til 20 mm
  • Arbejdscyklus på 60 % ved 70 A
  • Højfrekvenstænding af pilotbuen
  • LED-display med nøjagtig angivelse af strømstyrken
  • Nem betjening - drejeknapper til lufttryk og strømstyrke, omskifter for 2-/4-takt

PRODUKTBESKRIVELSE

Skær i stål som var det smør med plasmaskærer med stærkstrøm

Plasmaskærer S-Cutter 70.1 fra Stamos Power² gennemskærer metal effektivt med op til 70 A. Den kan bruges i garagen, på værkstedet, i hjemmet eller industrivirksomheden. Apparatet mestrer så nemt som ingenting opgaver på autoværkstedet, i smedjen og indenfor industrielt metalarbejde. Maskinen kan også bruges af den ambitiøse hobbyhåndværker til reparationer og renovationsarbejde.

Effektive skæreegenskaber og nem betjening

Plasmaskæreren imponerer med sin lange arbejdscyklus på 60% ved 70 A. Ønskes at arbejde uden afbrydelser med 100% arbejdscyklus, må skærestrømmen justeres ned til 54,2 A. På det overskuelige kontrolpanel kan man nemt regulere alle indstillingerne. Alt efter materialet kan skæres op til 20 mm i dybden. Plasmabuen tændes med den populære højfrekvenstændings-teknologi.

Skærestrømmen justeres trinløst fra 10 til 70 A ved hjælp af drejeknappen. Den aktuelle værdi kan hele tiden aflæses på det store LED-display. Lufttrykket reguleres ligeledes med en drejeknap og aflæses på et manometer. Selv iført beskyttelseshandsker kan du justere de forskellige parametre, uden at du skal tage handskerne af. Vælg en ekstern kompressor som passer til arbejdsopgavernes omfang.

Plasmaskæreren benytter den anerkendte V-mosfet-inverterteknologi som sørger for, at strømmen udnyttes optimalt, og skader forårsaget af overspænding forhindres. Ved hjælp af omskifteren for 2-/4-takt vælger man selv om plasmaskæreren skal arbejde kontinuerligt, eller kun når der trykkes på knappen. Hvis man ønsker den vedvarende modus, tænder man maskinen ved første og slukker ved det andet tryk på knappen. Dermed kan plasmaskæreren både anvendes til kort- og langvarigt arbejde.

Plasmaskærer S-Cutter 70.1 imponerer med sin nemme betjening. Det er legende let at føre brænderen der har en bredde på 1,2 mm. Således kan man udføre selv kompliceret arbejde med et minimum af slid på materialet. Kablet til brænderen er 4,8 m langt hvilket giver en god bevægelsesfrihed, ikke mindst ved arbejde på større objekter som karrosserier og varmeanlæg.

Den effektive luftafkøling er en grundforudsætning for apparatets høje ydelse. Ligeledes er maskinens sikring mod overophedning. Det lakerede kabinet af stålblik beskytter komponenterne mod at tage skade. Og et praktisk bærehåndtag hjælper med transporten.

N.B. Apparatet leveres uden stærkstrømsstik.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 3 karaktergivninger

01.06.2023

Je to velmi dobrý produkt. Skvělý poměr cena - výkon. Jednoduché a přesné ovládání a nastavování hodnot. Výborné balení - bezpečné pro přepravu i uložení.

01.06.2023

muy buena maquina cortadora, probada y cumple lo indicado.

01.06.2023