Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 122 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 6

Varemærket Stamos Soldering står for kvalitetsudstyr indenfor elektronik. De fremstiller bl.a. professionelt udstyr til lodning, strømforsyninger og apparater til at reparere display på mobiltelefoner. I lighed med vore andre varemærker indenfor håndværk og industri lægger Stamos Soldering vægt på et godt pris-/kvalitetsforhold. Stamos Soldering er den perfekte partner hvis du er på udkig efter elektronik af særlig høj kvalitet, der skal anvendes dagligt.
Professionelt loddeudstyr fra Stamos Soldering
Når man skal lodde professionelt, har man brug for værktøj af høj kvalitet. Design, præcision og pålidelighed er vigtige parametre hvis man skal skabe et godt resultat. Stamos Soldering har specialiseret sig i lodning og har et bredt udvalg af førsteklasses redskaber. I lighed med Stamos Pro Series der fremstiller svejseapparater og plasmaskærere, benytter Stamos Soldering kun førsteklasses materialer der er omhyggeligt forarbejdede. Derudover lægger Stamos Soldering vægt på et brugervenligt design og konkurrencedygtige priser. Stamos Soldering henvender sig både til den professionelle og nybegynderen. I sortimentet findes et stort udvalg af loddestationer der skiller sig ud med forskellige ekstrafunktioner, f.eks. en forvarmeplade, et dobbelt LED-display og en holder til loddetinrullen. I det store udvalg kan du nemt finde en loddekolbe der passer til lige præcis dine ønsker og behov. Uanset hvad får du et førsteklasses loddeudstyr der vil være en god hjælp i det daglige arbejde. Til alle Stamos Solderings produkter er betjening og brugervenlighed vægtet højt.
Mere professionelt udstyr
Til loddekolberne og -stationerne producerer Stamos Soldering alt det nødvendige tilbehør, herunder loddekolber på 60 og 75 watt. Der findes også en model med indbygget udsugning så du undgår at indånde dampene fra lodningen. Tilbehør som f.eks. loddespidser kan både bestilles enkeltvis og i sæt. For at gøre arbejdet nemmere, producerer Stamos Soldering også en nyttig luplampe. Lampen sørger både for ekstra lys og 12 gange forstørrelse. Udover loddekolber producerer Stamos Soldering også andre varer, f.eks. strømforsyninger med 15 og 150 watt og apparater til reparation af display på mobiltelefoner. Med disse kan du så nemt som ingenting udskifte displayet på en smartphone. Displayudskifteren er udstyret med et væld af brugervenlige funktioner, f.eks. visning af temperaturen og fire praktiske skruetvinger. Produkterne fra Stamos Soldering byder på et væld af fordele til altid konkurrencedygtige priser. Yderligere tekniske løsninger som løftetaljer finder du under varemærket MSW Motor Technics.