Brugte
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20021083

|

Model: S-LS-46

Brugt Loddestation med lodde-udsugning

kr 751.20 kr 939.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Loddeudsugningen beskytter mod giftige dampe
  • Bredt temperaturområde fra 250 til maks. 430 °C
  • Effektiv loddekolbe på 80 W der opnår en temperatur på 400 °C på kun 40 sek.
  • Kompakt apparat der kan indpasses på ethvert arbejdsbord
  • Førsteklasses kabinet beskyttet mod elektrostatiske afladninger (ESD)
  • Praktisk loddekolbeholder med loddespidssvamp

PRODUKTBESKRIVELSE

Beskyttelse mod sundhedsskadelige dampe med lodde-udsugning

Denne loddestation S-LS-46 fra Stamos Soldering består af en loddekolbe, en loddekolbeholder med rensesvamp samt en indbygget lodde-udsugning. Det kompakte apparat imponerer i kraft af sin høje effektivitet og komfortable betjening hvor brugeren beskyttes mod giftige og sundhedsskadelige dampe, der opstår under loddearbejdet.

Loddestation med høj ydeevne og udsugning

Denne loddestation er enkel og brugervenlig at betjene. Med et tryk på knappen aktiveres loddekolben og udsugningen. Takket være den høje effekt på 80 W behøver loddekolben kun 40 sek. til at nå 400 °C. Temperaturen indstilles på den trinløse drejeknap til maks. 430 °C. Loddekolben har en høj nøjagtighed på ±5 °C.

Når loddekolben varmer op, kan den placeres i den medfølgende holder. Holderen leveres inkl. svamp til rensning af loddespidsen. Når loddekolben er kølet af, er det muligt at udskifte loddespidsen med en anden spids.

Den indbyggede loddeudsugning har en sugeevne på 115 m³ i timen, nok til at klare selv en stærk røgudvikling. Røgen renses ved at blive ledt gennem det aktive kulfilter. Udsugningen leveres inkl. tre filtre med målene 13 x 13 cm så du kan begynde loddearbejdet med det samme. For at øge sikkerheden, er apparatet beskyttet mod elektrostatiske afladninger (ESD).

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL