Vare: EX10021270

|

Model: S-LS-91

Strømforsyning - 0 - 100 V - 0 - 2 A DC - 200 W - 4-cifret LED-display

kr 1,399.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Regulerbar DC-spænding fra 0 til 100 V samt strømstyrke fra 0 til 2 A
  • Fircifret LED-display hvor man har perfekt overblik over udgangsstrømmen og udgangsspændingen
  • Ekstra sikkerhed med beskyttelse mod overophedning, overstrøm og overbelastning
  • Intelligent temperaturstyring og automatisk skift fra konstantstrøm til konstantspænding
  • Overskueligt kontrolpanel med drejeknapper samt 4 mm-bøsning

PRODUKTBESKRIVELSE

Laboratoriestrømforsyning op til 200 W

Strømforsyning S-LS-91 fra Stamos Soldering er beregnet til at forsyne eksterne apparater med jævnstrøm, når der er brug for at indstille strømstyrke og spænding individuelt. Apparatet er tiltænkt professionel brug i industrivirksomheder, på laboratorier, inden for telekommunikationsområdet, på værksteder med elektroniske apparater og på produktionsanlæg. Ved hjælp af linear-teknologien reduceres rippel-spændingen og der udsendes en lav mængde støj.

Variabel strømforsyning med præcision fra Stamos Soldering

Takket være det store LED-display kan du til enhver tid aflæse de indstillede værdier for udgangsspænding, strømstyrke og effekt. Selv under svage lysforhold er cifrene nemt aflæselige. Da de enkelte værdier er forsynet med hver sin forkortelse, kan du nemt skelne strømstyrke og spænding fra hinanden.

Denne lab-strømforsyning er brugervenlig og betjenes ved hjælp af drejeknapper. Med drejeknapperne kan du præcist indstille den ønskede strømstyrke fra 0 til 100 V DC og 0 til 2 A. Når du justererer, kan du aflæse de aktuelle værdier på LED-displayet og nemt indstille dem, så de passer til dine behov. Hvis denne laboratorie-strømforsyning anvendes som konstantspændingskilde (CV), skifter strømforsyningen automatisk til konstantstrømsdrift (CA) så snart den indstillede belastningsgrænse er opnået. Således undgås beskadigelse af det tilsluttede apparat.

Denne laboratoriestrømforsyning er et apparat der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Apparatet er udstyret med en overstrømssikring (OCP), overbelastningsbeskyttelse (OPP), en strømbegrænsning samt en speciel overophedningssikring (OTP) der starter en indbygget ventilator, når den maksimale temperatur er overskredet. Med dette sikkerhedssystem kan du trygt anvende strømforsyningen intensivt over et længere tidsrum. Derudover har strømforsyningen en alarm med et lydsignal der informerer om sikkerhedsmæssige problemer.

De skridsikre gummifødder sørger for at enheden står stabilt, og beskytter samtidigt arbejdsbordet mod uønskede ridser. Med denne laboratorie-strømforsyning får du en professionel enhed til individuel jævnstrømsforsyning til forskellige eksterne apparater og udstyr.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser