Trustpilot
Tilbud
(3) anmeldelser

Strømforsyning - 0-30 V - 0-5 A DC - 150 W - USB - 100 hukommelsespladser

1.699,00 kr. 1.899,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10021066

|

Model: S-LS-36

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. torsdag 2. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
1.699,00 kr.
1.699,00 kr.
0%
5.097,00 kr.
1.614,05 kr.
5%
8.495,00 kr.
1.529,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • høj præcision 1 mV / 0.1 mA
  • Jævnstrøms-spændingsområde: 0 - 30 V
  • Strømstyrkeområde: 0 - 5 A
  • stort LCD-display med baggrundsbelysning – overblik over den aktive udgangsstrøm og spændingsudgangsværdierne
  • Overophednings-, overspændings-, overstrøms- og overbelastningssikring samt sikring mod falsk polarisering
  • Skridsikre gummifødder der også beskytter arbejdsbordet mod ridser
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 3 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

super

Den lineære laboratoriestrømforsyning har en ringkernetransformator i stedet for en normal transformer og er derfor på niveau med en skiftende strømforsyning med hensyn til strømforbrug til små belastninger. Enheden er lydløs under lav belastning (testet op til 12V, 2A) og ingen brum eller bip som andre laboratoriestrømforsyninger i denne prisklasse. Ventilatoren tænder kun ureguleret, når der trækkes større strøm, og forbliver så på et behageligt lydniveau, hvilket også er fint til stille rum. Betjening af enheden er meget godt udført. Specifikationerne kan indtastes ved hjælp af drejehjulet eller ved hjælp af nummertastaturet. Nummertastaturet tjener også til de 100 individuelle hukommelsespladser, hvoraf 10 er direkte. Dette er sjældent i denne prisklasse. Den nuværende regulering starter ved 3 milliampere, så man også kan eksperimentere med lysdioder uden seriemodstand. Det tydeligt læsbare display skiller sig også ud fra de sædvanlige røde tal på andre enheder. Udgangssignalet er lavt interferens på grund af den lineære strømforsyning og er også velegnet til følsomme forbrugere. En all-round overbevisende laboratoriestrømforsyning.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Højkvalitets og solid laboratoriestrømforsyning

Laboratoriestrømforsyningen blev leveret meget godt pakket og kan betjenes intuitivt. Trods den gode indpakning var den medfølgende (mini) CD desværre defekt, så jeg har endnu ikke kunnet teste styringen via PC. En cd i størrelsen "Normal2" ville også være praktisk, da mini-cd'erne ikke kan bruges i slots i drev. Det ville være endnu bedre, hvis den nuværende software blot kunne downloades. Så skulle jeg vente til der kommer en erstatnings-cd og miljøet ville stadig være beskyttet, fordi en cd ikke længere ville være nødvendig. Displayet er baggrundsbelyst og er let at læse. Displayet kunne dog være lidt større, så værdierne kunne læses endnu nemmere. Et farvet display ville være optimalt, selvom strømforsyningen er tændt ville være lidt dyrere Tasterne giver et kvalitetsindtryk og er nemme at bruge Nogle af tasterne er oplyste Tilslutningsklemmerne er solide Dog ingen kabler med fast dæksel kan indsættes Laboratoriekabler med bevægelig muffe eller standard kan bruges Laboratoriekabel uden dæksel En anden praktisk funktion er, at laboratoriestrømforsyningen har et solidt bærehåndtag.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Højkvalitets og solid laboratoriestrømforsyning

Laboratoriestrømforsyningen blev leveret meget godt pakket og kan betjenes intuitivt. Trods den gode indpakning var den medfølgende (mini) CD desværre defekt, så jeg har endnu ikke kunnet teste styringen via PC. En cd i størrelsen "Normal2" ville også være praktisk, da mini-cd'erne ikke kan bruges i slots i drev. Det ville være endnu bedre, hvis den nuværende software blot kunne downloades. Så skulle jeg vente til der kommer en erstatnings-cd og miljøet ville stadig blive skånet, da en cd ikke længere ville være nødvendig. Displayet er baggrundsbelyst og er let at læse. Displayet kunne dog være lidt større, så værdierne kunne læses endnu nemmere. A farvet display ville være optimalt, selvom strømforsyningen er tændt ville være lidt dyrere Tasterne giver et kvalitetsindtryk og er nemme at bruge Nogle af tasterne er oplyste Tilslutningsklemmerne er solide. der kan ikke indsættes kabler med fast dæksel Laboratoriekabler med bevægelig muffe eller standard kan anvendes Laboratoriekabel uden dæksel En anden praktisk funktion er, at laboratoriestrømforsyningen har et solidt bærehåndtag.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter