Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 93 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 4

Varemærket Stamos Welding er en overordnet kategori for flere kvalitetsvaremærker. Stamos Welding dækker over et større sortiment af svejseapparater, plasmaskærere og tilbehør hertil. Uanset om dit materiale skal svejses sammen eller skæres fra hinanden, har Stamos Welding et større produktudvalg både for professionelle og nybegyndere. Se også det store udvalg i vores produktkatalog.
Stamos Welding: talrige renommerede varemærker
I produktkategorien Stamos Welding befinder sig talrige kendte og velrenommerede varemærker. Stamos Welding har alt til at opfylde dine svejsebehov. Stamos Basic står for kvalitetsprodukter til en rimelig pris og er et godt valg af svejseudstyr til nybegynderen. Alle svejseapparaterne er fremstillet af yderst robuste materialer. Uanset om det drejer sig om MMA-svejsning, TIG-svejsning med wolframelektrode eller plasmaskæring kan Stamos Basic opfylde jeres individuelle ønsker og behov. Og Stamos Welding har flere varemærker at byde på: Udover de begyndervenlige produkter med garanti for brugervenlighed fra Stamos Basic er der Stamos Selection med svejseudstyr for de virkelig kræsne, ligeledes fremstillet af førsteklasses materialer. Uanset om det drejer sig om plasmaskærere eller ALU-svejseapparater, så får du et apparat af meget høj kvalitet.
Udstyr der er tilpasset dine behov
I kategorien Stamos Welding befinder sig også varemærket Stamos ECO. Som navnet og den grønne farve antyder, er der her tænkt på miljøet. Dels er energiforbuget lavt, dels er materialerne miljøvenlige uden nogensinde at gå på kompromis med materialernes holdbarhed. Her får du førsteklasses kvalitet kombineret med miljøhensyn. Yderligere kvalitetsmærker som Stamos Power² og Pro Series hører også til varekategorien Stamos Welding. Alt i alt et fornemt udvalg af kvalitetsudstyr til svejsning. Stamos Welding er en professionel producent af svejseudstyr. Stamos Welding har udstyr til både nybegyndere og stærkt øvede svejsere. Altid søger Stamos Welding at kombinere brugervenlighed med robuste materialer.