Gå på opdagelse i vores store produktsortiment
flere kategorier

1 - 24 690 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 29

Vægtene fra Steinberg Systems er præcise, professionelle og har mange anvendelsesmuligheder. Der er en vægt der passer til enhvert formål og du kan altid stole på vægtens nøjagtighed. Vægtene fra Steinberg Systems er fabrikeret i førsteklasses materialer. Brugervenlighed og materialernes holdbarhed har højeste prioritet. I lighed med vore andre produkter til industrisektoren har også vægtene et fornuftigt pris/kvalitetsforhold. Se vores katalog for yderligere oplysninger.
Førsteklasses produkter fra Steinberg Systems
Drejer det sig om et tung læs der skal løftes med en kran? Eller skal du veje de mindste enheder med en præcision på ned til 1 milligramm? Leverandøren Steinberg Systems producerer apparater der passer optimalt til begge formål. Om det drejer sig om en last på flere tons, fastsættelse af priser i en butik eller laboratoriearbejde - i Steinberg Systems onlinebutik finder du med sikkerhed den rigtige vægt til lige netop dit daglige arbejde. I fremstillingsprocessen er der lagt vægt på ekspertise, brugervenlighed, nøje udvælgelse af førsteklasses materialer og omfangsrige tests. Hos Steinberg Systems er et produkt først godt, hvis det uden videre kan indgå i det daglige arbejde.
Nøjagtige vægte til ethvert formål
Steinberg Systems vægte overbeviser ikke kun i kraft af design og førsteklasses forarbejdning, men også i kraft af de mange anvendelsesmuligheder. Ikke blot landbrug og industri kan få glæde af gulvvægtene, men også f.eks. en dyrlæge. Gulvvægtene er enkle at betjene og har en nøjagtighed på ned til 200 g. Der medfølger et moderne trådløst display som du kan tage med i hånden, så du frit kan bevæge dig rundt. På alle Steinberg Systems vægte er design sat i højsædet. Butiksvægtene har en automatisk advarselsfunktion mod overbelastning og kan derudover gemme op til syv priser med knapperne M1-M7. Alle vægte har et let aflæseligt display og en yderst pålidelig vejenøjagtighed. Uanset hvilken slags vægt du skal bruge, er der altid flere modeller at vælge imellem. Der er gode chancer for at finde en vægt i sortimentet der passer til lige netop dig. Steinberg Systems har vægte til ethvert formål. Yderligere oplysninger i vores katalog.