Tilbud

Vare: EX10030555

|

Model: SBS-EC-670

Kloak-kamera - 60 m - 42 LED - 9" display

kr 22,199.00 kr 27,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Inkl. 9" TFT-monitor med solbeskyttelse
  • 42 LED-pærer sørger for lys under optagelserne
  • 60 m langt kabel
  • Mulighed for at gemme video- og lydoptagelserne
  • Inkl. praktisk kuffert til opbevaring og transport

PRODUKTBESKRIVELSE

Praktisk rørkamera på 60 m længde

Årsagen til forstoppelse eller havari kan ligge dybt inde i rørsystemet. For at man kan få det bedst mulige indtryk af rørledningerne og inspicere skaderne, er dette kloak-kamera fra Steinberg Systems det bedste valg.

Inspektionskamera kloak med bøjeligt sondehoved

Kameraet på sondehovedet er fremstillet af legeret aluminium og føres ind i røret vha. et 60 m langt kabel af fiberglas. Dette kanalkamera er beregnet til rør med en diameter på 70 til 300 mm. Kameraet leveres inkl. tre føringsstjerner til forskellige rørstørrelser. Kablet leveres oprullet på en tromle af rustfrit stål med håndsving og bremse. Kamerahoved og kabel er vandtæt (kapslingsklasse IP68) og kan derfor tåle at blive brugt i fugtige omgivelser. Når rørsystemet drejer, drejer kablet uden problemer 90°.

Kameraet er placeret på et sondehoved der kan drejes fleksibelt 90°, og har en blikvinkel på 105°. For det nødvendige lys under optagelserne sørger 42 LED-pærer der er indbygget i kameraet. Kameralinsen er fremstillet af safir, et materiale der tåler selv de hårdeste betingelser, og leverer knivskarpe billeder på LCD TFT-monitoren i format 16:9. Derudover giver den digitale zoom med 8 x forstørrelse mulighed for at betragte selv den mindste detalje i røret. Kameraet styres på den medfølgende basis-kontrolenhed eller alternativt med den medfølgende fjernbetjening.

Udover at betragte billederne er der mulighed for at foretage videooptagelser i MP4-format. Så har man vigtigt billedmateriale til en senere analyse af bruddet eller forstoppelsen. Kloakkameraet har en SD-port hvor man kan gemme billeder på SD-kort op til 256 GB. Kloakkameraet leveres inkl. 1 stk. SD-kort med 8 GB.

Inspektionskameraet drives af et batteri hvilket gør det muligt at anvende kameraet overalt uden ekstern strømkilde. Batteriet har en lang levetid på 7 timer og oplades på kun 5 timer. Dette kloakkamera leveres inkl. vandtæt plastkuffert (ABS) til opbevaring og transport.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser