Vare: EX10031085

|

Model: SBS-MD-26

Metaldetektor - 24 cm - 24 cm i diameter - teleskoparm: 96 - 120 cm

kr 1,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Præcis søgning - selv små genstande (f.eks. mønter) kan spores ned til 24 cm dybde
  • Fire søgemetoder – ALL METAL, DISC, NOTCH og PINPOINT
  • Vandtæt søgehoved - tåler regnvejr og søgning på lavt vand
  • Justerbar teleskoparm fra 96 - 120 cm med armstøtte for mere bekvem betjening
  • Fuldt overblik på det overskuelige kontrolpanel med LCD

PRODUKTBESKRIVELSE

Fintfølende metalsøgning

Søg og du skal finde! Denne metaldetektor fra Steinberg Systems er ideel på stranden, i gamle slotte, forhistoriske slagmarker, (udtørrede) moser, marker og skove. Derudover kan metaldetektoren anvendes når der skal trækkes kabler i væggen, loftet og gulvet.

Find guld og sølv med metaldetektor fra Steinberg Systems

Metaldetektoren er udstyret med et LCD-display og kan opspore selv mindre genstande som mønter, ringe eller søm ned til en dybde på 24 cm. Du kan vælge mellem fire søgemodi. Metoden ALL METAL kan i det store og hele opspore alle typer metal, kan justeres til særlig mineralholdig jordbund og har en høj søgefølsomhed. Med DISC-indstillingen kan du deaktivere signalet for bestemte metaller og skelne mellem metaltyper. Med NOTCH-indstillingen kan du vælge frekvensområdet for bestemte metaller. Endelig kan PINPOINT-funktionen foretage en terræn-analyse af et udvalgt område for med større præcision at fastslå fundets placering.

Tre forskellige signaltoner giver besked om hvilken metaltype der er fundet. På LCD-displayet med baggrundsbelysning kan du selv i mørke få information om fundets dybde. Metaldetektoren er udstyret med en praktisk tilslutning til høretelefoner så du kan søge efter metal uden at udsende støj. Du kan tilslutte alle høretelefoner med et 3,5 mm jackstik. Det er muligt at regulere lydstyrken.

Takket være nyeste teknik har metaldetektoren et lavt strømforbrug. Den drives af to 9 V-batterier. En batteriindikator giver besked om den aktuelle batteristand. Med den lave egenvægt kan metaldetektoren anvendes overalt. For at du ikke skal bukke ryggen, kan teleskoparmen indstilles fra 96 - 120 cm. Den polstrede armstøtte gør denne metaldetektor bekvem at arbejde med. Metaldetektoren kan anvendes under skybrud men såmænd også til søgning efter metal på lavt vand.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser