Trustpilot

Tigsvejsere

TIG-svejser til salg på expondo.dk

Hos expondo finder du udover elektrodesvejsere til klassisk MMA-svejsning også det nyeste indenfor tigsvejsning.

TIG-svejsere fra Welbach og Stamos til professionelle

I vores hovedkategori håndværk har vi TIG-svejseapparater fra Stamos Germany af fortrinlig kvalitet. Alle de svejseapparater vi tilbyder, benytter inverterteknologi. De overbeviser i kraft af deres høje ydeevne og solide konstruktion.

Hvad kendetegner et godt TIG-svejseværk?

Et godt TIG-svejseværk lever op til de nyeste standarder indenfor inverterteknologi. Den fine MOSFeT og IGBT-teknologi omdanner en stor del af den indgående strøm til brugbar svejsestrøm som har klare fordele ift. transformerteknologi.

Vores professionelle tigsvejsere er udstyret med liftarc-tænding, impulsfunktion, hot start og IGBT. Dette garanterer en høj ydeevne og energieffektivitet. Under svejsearbejdet har du ikke et unødigt stort strømforbrug. God og gennemtestet teknologi viser sit værd i det lange løb.

Hvad skal man være opmærksom på ved tigsvejsning?

Når man arbejder med en tigsvejser, gælder det om at reducere gnister, svejsesprøjt og være beskyttet mod kortslutning. Til dette formål imponerer svejsehjelmene i de forskellige serier fra Stamos Germany og Welbach med deres lave egenvægt og store synsfelt.

TIG-svejser til aluminium

En stor fordel ved vores tigsvejsere er muligheden for svejsning i aluminium. Du kan opnå særligt fine resultater med vores alusvejser fra Welbach med 225 A .

Vores tigsvejsere danner få gnister og har en lav udstrømning af svejsegas. Vi har også en vandkøler for yderligere sikkerhed. Alle standarder for arbejdssikkerhed kan overholdes.

TIG-svejseværk og svejsetilbehør

På vores hjemmeside finder du alt hvad du skal bruge til svejsearbejdet: Vi har svejsehjelme og forskelligt svejsetøj som svejsehætter , svejsehandsker og svejsejakker af oksenarvlæder.

I vores onlinebutik finder du også professionelt svejsetilbehør som f.eks. en svejsevogn og et svejseforhæng. Snus gerne rundt i vores andre kategorier, f.eks. værkstedsinventar .

Et svejseapparat til enhver opgave

expondo tilbyder et stort udvalg af svejseapparater og reservedele som passer til dine individuelle behov. Vi tilbyder en bred palet af apparater fra de enkle og let betjenelige TIG-svejsere til de avancerede modeller, men også en række MIG MAG-svejsere , kombisvejsere og plasmaskærere .

Svejseteknikker som stumpsvejsning, rustfri stål-svejsning, lysbuesvejsning og tinsvejsning er alt sammen muligt med vores svejseapparater. Uanset om du er professionel svejsearbejder eller hobbysvejser, har vi det rigtige udstyr til lige netop dig. Lad dig overbevise af vores tigsvejseres kvalitet, ydeevne og robuste konstruktion.

Kan jeg bruge min smartphone i nærheden af svejseapparatet?

Et svejseapparat med almindelig højfrekvenstænding kan påvirke elektriske apparater negativt. Men et svejseapparat med liftarc-tænding kan også anvendes i nærheden af følsomme elektriske apparater, som f.eks. en smartphone.