Trustpilot

Udendørs aktiviteter og leg

Bredt udvalg af trendsættende udendørs legetøj

Legeredskaber til haven er fascinerende for børn. Hvilket havelegetøj de værdsætter, afhænger ofte af hvad der er populært hos deres venner, og hvor gamle de er. Mens de alleryngste har mindeværdige øjeblikke på gyngerne, er det ikke ualmindeligt at det sportslige aspekt af legen kommer i forgrunden, når de bliver ældre. For de lidt større børn kan legepladsen i haven rumme en basketkurv eller en trampolin. Fitnessudstyr er også populært som udendørs legeredskaber.

Hvilke legeredskaber der egner sig til haven, afhænger også af dens størrelse. Er du den stolte ejer af en lille havegrund, har vi et stort udvalg af havelegetøj, som kræver lidt plads. En lille havetrampolin kan være lige så sjov som en større model.

Hvilke udendørs legeredskaber skal du vælge?

For at vælge passende legeredskaber til børn i haven, skal du først og fremmest tage højde for børnenes størrelse og alder. Legeredskaber til små børn må på ingen måde udgøre en risiko for ulykker. Skarpe hjørner og kanter samt udragende skruer og dele, der ikke sidder ordentligt fast, må ikke findes på legeredskaber til børn i haven. Når det kommer til trælegetøj til haven, bør du sørge for at alt er rent, og at der ikke er farlige splinter i træet. Trælegetøj skal derudover vedligeholdes fra tid til anden med en passende olie eller træbeskyttelse.

Særligt populære legeredskaber til lidt større børn er dem, der er tilpasset deres naturlige behov for at bevæge sig. Både drenge og piger kan være entusiastiske når det kommer til den populære sport basketball. Derfor er basketballkurve populære som legeredskaber i haven. Basketballkurve og trampoliner er først egnede i det øjeblik børnene er så store, at de ikke længere kræver konstant opsyn.

Ekstra sjov på strandturen får man med et oppusteligt SUP-board . Se også vores redskaber til konditionstræning. Denne type legeredskaber til haven er en glæde for mange børn og tilskynder til sund motion i den friske luft.

Hvis man ønsker at træne balance, koordinationsevne og koncentration samtidig kan man prøve at gå på line med en slackline .

Legeredskaber til små haver

Udendørs legetøj kræver ikke meget plads. Leg og have udelukker ikke hinanden, heller ikke på små grunde. Havelegetøj til små børn kræver normalt mindre plads. Egnede legeredskaber til mindre haver kan for eksempel være gymnastikmåtter og træningsredskaber. Er pladsen til børnenes legeredskaber begrænset, kan en lille trampolin også være en god ide.

Gynge

En gynge er en sikker vinder blandt legeredskaberne i haven. En moderne version af dette legetøj er den runde gynge. I vores sortiment er der en rund gynge hvor tre børn kan gynge samtidig, eller sove middagslur. Den kan hæves og sænkes og bære op til 100 kg.

Trampolin

Børnetrampoliner er velegnede til mindre børn. For de større børn, der gerne vil træne spring-, styrke- og koordinationsevner, er en trampolin med net førstevalget. I vores sortiment finder du små og store trampoliner med en diameter på over 3 meter.

Basketkurv

Basketkurve er nogle af de mest populære legeredskaber. Vi tilbyder forskellige modeller med justerbar højde, som kan tilpasses børnenes størrelse og deres hoppeevne.

Teleskop

Teleskoper er interessante legeredskaber for både børn og voksne. At udforske himlen under en stjerneklar nat er sjovt for hele familien. Gå på opdagelse i vores sortiment.

Udstyr til fitness-træning

Fitness træning er for både voksne og børn. I vores onlinebutik kan du finde det rigtige udstyr til den næste træning.